Widze ze sporo trolli pojawilo sie to dobrze czyli chca tanich akcji, w poniedzialek sami ludzie zdecyduja o tym czy gra dobra czy nie a patrzac na komentarze pod filmem na IGN to same pozytywne reakcje
Druga sprawa wydawcy bedzie zalezalo aby zarobic na tym przy obecnym podziale kasy wiec spokojnie marketing bedzie kluczowy ale po starcie demo aby zachecac do gry a nie tylko ogladac gameplay jak teraz
No to odpowiem też tutaj. Gadasz pierdoły. Pod filmikiem nie ma samych pozytywnych. Jest sporo narzekań na to, że gra nie jest straszna, jest nudna i ma okropnie podłożone głowy oraz że ciężko mówić o gameplayu bo jest to symulator chodzenia. Ciężko całkowicie odmówić im racji. Wiec typowo wprowadzasz w błąd, bądź usilnie chcesz przeforsować swoją tezę. Co do Twoich zapewnień odnośnie tego, że marketing będzie bo chcą zarobić. Czemu w takim razie niektóre gry się nie zwróciły bo wydawcy nie chcieli zarobić? Która z gier HOOK miała udany marketing?
To Ty gadasz bzdury jak nie potrafisz czytac po angielsku to sie nie odzywaj trollu, a Hook to tak naprawde nadal wydawca 505 wiec nie wprowadzaj w blad. To ze nie rozumeisz ze duze spolki w ramach optymalizacji kosztów tworzą sobie kolejne spolki to inna sprawa. To sa Ci sami goscie a gdy maja jeszcze korzysty podzial zyskow to myslisz ze co pogrzebia projekt unholy??? Co nie kupilo sie albo malo sie kupilo w doleczku ?
Nie twierdzę, że nie ma pozytywów ale i negatywnych nie brakuje. Nie wyłączaj jeszcze google tłumacza i sprawdź to: Should of named it, UnScary / Not interested playing as a girl. No weapons. Horror games are dead. They aren't back / Looks boring. Overreacting music camouflages a lack of action. Not on my wish list. / Looks slow and boring / Not scary at all. Full of cliches, aversion tobnormap.lightning, dumb, predictable A.I. Easy pass.
Rozumiem, że jak zapytam ponownie czemu inne gry wydane przez HOOK nie były promowane to nabierzesz wody w usta albo wywiniesz się niemerytorycznym bełkocie o tym, że tamte gry były nieistotne ale Unholy... O panie Unholy to będzie petarda! No fajnie oby była. Na razie jest lipa straszna.
To ja te Twoje negatywy policze na jedyn reku pod ign vs ile jest pozytywów. Jasne zawsze ktos pomarudzi ale zescrolluj i policz sobie ile na jeden scroll ekranu przypada negatywow raczej malutko. Odnosnie firmy Hook ktora tak naprawde w 100% naelzy do 505 i zapewne cale doswiadczenie biora z 505 to nowo powstala firma secrolluj sobie na sam dol stopki i zobacz kiedy zostala utworzona.
Wiec nie mydl mi tu oczu tym ze firma nic nie wypromowala. Tak naprawde Hook to 505 a oni sobie stworzyli w ramach swojej grupy kolejna spolke dla optymalizacji kosztow. Nie udawaj gluppego bo slabo Ci to wychodzi. Ponizej dowod a teraz powiedz mi i le widzisz negatywow.
https://www.hook...games.net/
Rozumiem ze nadal bedziesz twierdzil ze jest przygniatajaca wiekszosc negatywow a Hook to mloda firma bez doswiadczenia??? Hahah pajacuj dalej
Masz problem z logiką, merytorycznością i trzymaniem się faktów. "Rozumiem ze nadal bedziesz twierdzil ze jest przygniatajaca wiekszosc negatywow" - nigdzie tak nie powiedziałem wiec nie wmawiaj mi tego. To Ty kłamczuszku wcześniej twierdziłeś, że "...patrzac na komentarze pod filmem na IGN to same pozytywne reakcje". Co do HOOK wydali wcześniej kilka gier owszem: - Madshot (86 opinie na steam) - KINGDOM of the DEAD (177 opinie na steam) - Hydrofoil Generation (42 opinie na steam) - EDENGATE: The Edge of Life (76 opinie na steam) Taki doświadczony team pewnie dlatego takie spektakularne sukcesy. To co, jak Unholy pójdzie w ślady za jedną z tych gier to będziesz zadowolony?
Jeszcze raz kłamczuszku Hook to 505 i możesz zaklinac rzeczywistosc ale taka jest prawda I know how na pewno przekażą nowej spółce jak wypromować tak jak to zrobili np. Z ghostrunberem z OML .505 to fachowcy a ty nie kupiłeś i się spóźniłeś taka prawda.
Dla przypomnienia oml to 200 mln kapitalizacji a ty pajacuje dalej
ECC games ma inne, mocno negatywne zdanie na temat wydawcy 505. Nie ma co się napalać ani w jedną ani w drugą stronę. Jeżeli ta gra będzie tylko symulatorem chodzenia to przepadnie. Niedługo wszyscy się przekonamy. Więc nie szarpać się. Kto ma kupić niech kupuje, kto chcę sprzedać niech sprzedaje. Będzie za chwilę mocno bujać tylko nie wiadomo jeszcze czy dalej góra czy jednak dół.
A kogo obchodzi ECC. Oml dzieki 505 i grze ghost Runner osiągnęło kapitalizację w 100 mln zł. A tu nawet nie ma 100 mln. Niech będzie że średnio się sprzeda przy tak niskiej kapitalizacji i tak powinno być powyżej 100 mln.
A nadzieję są duże bo ostatecznie to użytkownicy zdecydują o losach gry A na ten moment większość to pozytywne komentarze. Jutro zaczną sami grać w demo z opcją do dodania do WL.
Taka prawda a troll Gosc brednie gada że ludziom się nie podoba że Hook to nieznana spółka. Za spółka stoi wielki wydawca 505 a gra się podoba i to go boli obudził się za późno o trolluje
On troluje i Ty też. To że masz tylko różowe okulary nie musi wcale oznaczać że masz rację. Trzeba być czujnym i trzymać rękę na pulsie. 15 lat już się przyglądam debiutą gier i nadal potrafi mnie coś zaskoczyć. Czy to w jedną czy, drugą stronę. Tutaj wcale nie wygląda to jednoznacznie super. Co będzie jeśli gra się nie zwróci i Duality nie dostanie nawet grosza ze sprzedaży? Trzeba brać wszystkie opcje pod uwagę, a nie tylko zera sobie dopisywać.
A napisalem wyzej ze moze byc i srednia sprzedaz ale wsp[omnialem tez o kapitalizacji firmy wiec nie przesadzaj ze mam rozowe okulary. Odpowiadam na zarzuty trolla ktory twierdzi ze Hook sie nie zna na marketingu i twierdzi ze jest wiecej negatywow niz pozytywow.
Poki co dobrze to wyglada ludzie chwala a Hook jak widac zatrudnia infulencerow co maja po 2 mln obserwujacych wiec wiedza co robic aby monetyzowac.
Oba czynniki pozytywne komentarze ludzi + marketing zrobia swoje a na razie jest dobrze dlatego nie przesadzaj ze roznei moze byc. Gorzej jakby reakcja uzytkownikow na gre byla slaba a hype jest spory