Kiedys tu wchodziłem jak Synerga latała po 20-30 groszy. Co tu sie wydarzyło ze kurs prawie półtora złoty ?
Historycznie na wykresie kreske pionową widzę.. To był jakiś resplit czy jednak taki wzrost ?
Ja teraz miedzy innymi na Forposta wskoczyłem i buja bardzo, ale jak chcecie to tez poczytajcie bo sie wydaje ze spółka kilka lar była na samym dnie jednak bez milionowych długów jakichś a teraz jakies przejecie sie szykuje itd..
Nie naganiam, poczytajcie sami, ale prosze tez o odpowiedz na moje pytanie bo pamietam cos troche ze sprzedalem synerge za jakies 33 34 grosze po wzroscie z 18 i bylem zadowolony bardzo ale pózniej juz nie sledziłem..
po co jest te forum jak takie dzbany odpisują..
tez ci zycze zeby twoja synerga przebiła tesle, ale zadalem normalne pytanie. nie pasuje ci moje zapytanie to nie bierz udziału w dyskusji, wybierz sobie inne posty
CZEMU BANKIER USOWA WSZYSTKIW KOMENTY ..I TO NORMALNE ..POWTARZAM RAZ JESZCZE FORPOSTA TO SPEKOLA SAM SE KUP AKCJE I NIE UDAWAJ ZE TU NIE WIESZ CO JEST GRANE ..CWANIACZKU HEHE ...BANKIER TEZ OPLACONY ...CISZESKI JUZ SIEDZI SLYSZELISCIE ..
no niewiem. gosc zapytal. nic takiego nie napisal co by mialo rozzloscic tu kogos. od razu mu spruli i nic wiecej. ja tu nieraz nawet sie boje posta napisac bo tu same przeklenstwa idą i jak cos ktos napisze nie po mysli głównego nurtu ze Synerga bedzie bogiem to jest za chwile rugany tak jak ten klient od tej forposty.
smieszne to ale prawdziwe. pewnie mase inwestorów jak tu wchodzi i poczyta to odechciewa im sie tu cos kupowac i szukają gdzie indziej.