• Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~N21 [83.10.25.*]
    myślę, że Jqn i Magda kłamczuszka po tym lodowatym prysznicu nabiorą trochę pokory, tak jak nabierali wcześniej tych biedaków co potracili tu majątki ufając tej lubelskiej wesołej ferajnie.

Zwróćcie uwagę na Duality - Unholy wygląda bosko, jest jakość i klimat.
    Myślę, że ta spółka pozwoli wam odrobić choć część utraconego kapitału.
    Ja siedzę, ze średnią 3,xx zł i nie oddam do 12 -14 zł.

Rainbow już ostro poszedł, ale zainteresowanie funduszy ogromne -trzymam od 16 zł.
    R22 pięknie się rozwija, trzymam od 21 zł.

Tutaj macie agonię i bandę oszustów przy sterach (really really soon) - oni nie mieli gotowej gry ani nawet spójnej koncepcji co robią.
    Ktoś kto łamie lockup nie jest wart nawet centa. To jest działanie na szkodę firmy i jej akcjonariuszy.
  • Re: Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~Mateo [95.160.51.*]
    Chłopie z czym do ludzi. Na Duality będzie taki jeszcze gorszy wodspad niż tutaj. Unholy przed upublicznieniem 40 min gameplayu było na 401 miejsu wishlisty. Teraz jest na 400. Gracze nie są zainteresowani tą grą. Nikogo nie interesuje kolejny walking simulator.
  • Re: Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~N21 [83.10.25.*]
    Wy dalej nie rozumiecie, że WL są nic nie warte, bo się je zwyczajnie "kupuje".
    Jaką WL miał DFH jaką ma OM ? i jak to się przekłada na sprzedaż gry ? 2-3% ?

Liczy się efekt zaskoczenia.
    Ty widziałeś w ogóle jakość Unholy i klimat ?

zresztą chłopie, zobacz sobie na notowania Duality i obserwuj jak poprawnie zachowuje się przed premierą kurs zdrowej spółki, z grą, w której jest spory potencjał i porównaj to do lubelskiego gniota.

• Re: Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~jqn [83.8.246.*]
    N21 otrząśnij się. Przeżywasz to PDG niesamowicie już z 2 lata, nie łatwiej odrobić kasę i przestać płakać?
    Zwróciłem uwagę na Duality dzięki Tobie (średni powyżej 3 zł) ... super, dzięki ! Mamona się już mnoży, ale to w jaki perfidny sposób waliłeś w .... tutaj z tą babą z Lublina tych biedaków na Pyramid, obiecując im gruszki na wierzbie - to trochę słabo wyszło.

Nie chce wiedzieć co o tobie myślą, ty chyba też nie.

• Re: Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~Mateo [95.160.51.*]
    Szczerze, jakbym miał wybierać między Pyramid a Duality to już lepsze Pyramid. Occupy Mars ma przynajmnej jakieś zainteresowanie, wokół gry zarówno przed premierą jak i teraz jest aktywna społeczność. Ludzie chcieli grać w tą grę, byli nią zainteresowani, a że wyszła jaka wyszła to już inny temat.
    Unholy do dosłownie trup. Ma pierwszej stronie społeczności Steam wyświetlają się wątki z 2020 roku.
    Szanuję takie opinie, masz prawo tak myśleć, odnoszę jednak wrażenie, że nie widziałeś tej gry.
  • Re: Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~jqn [83.8.246.*]
    N21 odpisuje Ci całkiem serio. Czy ty naprawdę myślisz, że mi cokolwiek robi kto o mnie co napisze na Bankierze? zagladam tu blisko 13 lat, raz częściej raz rzadziej i ani mnie ziebi ani grzeje co i kto tu o mnie pisze. Dopóki pozyskuje tu cenne informacje, to będę taplał się w tym bagnie. Schłodź trochę głowę, bo strasznie się tym wszystkim ekscytujesz.
  • Re: Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~Parasite [37.47.86.*]
    O jest i największy naganiacz i troll zarazem w zależności jakie akcje posiada. Stanowisz coś w rodzaju anty wskaźnika, bankier przyciąga wszelkiej maści manipulantów, na tym portalu czują się jak ryba w wodzie. Można też z tego skorzystać i zrobić dokładnie odwrotnie do tego co pisze.
  • Re: Pycha kroczy przed upadkiem Autor: ~Miś [188.146.120.*]
    N21,

Patrząc na gatunek, przyrosty followersów nie liczyłbym na to że gra Unholy osiągnie jakiś spektakularny sukces.

Moim zdaniem naganiasz aby sprzedać akcje przed debiutem.
[x]
PYRAMID -0,90% 11,00 2025-09-29 09:24:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.