Ponieważ operujemy na wszystkich spółkach GPW nasz WIGOMETR obejmuje cały rynek. PRZYPOMINAM - OBSTAWIAMY WIG, a nie WIG20.
Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku do niedzieli 4.06.2023 r. do godz. 24. Wpisy po godzinie 24 nie będą uwzględniane przy obliczaniu WIGOMETRU. Proszę pamiętać i stosować następujące zasady. JEDEN post. W temacie postu proponuję wpisywać słowo WZROST lub SPADEK, można dodać ewentualnie wielkość % zmiany. Dopuszcza się wzorem wątków kolegów kontraktowców na komentowanie sytuacji na GPW.
Dynamiczna tabela typowań i podsumowanie tygodnia (T23,W23 i P23) - (patrz tabela w linku poniżej).
No pewnie , że tak - jak uważam że ma to sens. Mam tendencje do przesady , dlatego w klasyfikacji procentowej ( P23 ) wypadam słabo , ale w klasyfikacji zasadniczej W/S ( T23 ) całkiem OK. W Q1 miałam 1 miejsce :-) W roku 2018 nawet wygrałam roczny Wigometr , więc z moją ocena sytuacji chyba nie jest tragicznie.
Od kilku lat banksterzy i politycy rujnują gospodarkę i światowe finanse więc nie mogę typować wzrostu przeciw logice a to , ze czasem rośnie wbrew logice - to całkiem inna historia.
Pani Zosia trafia wtedy gdy wstrzeli się w trend spadkowy. A że teraz mamy trend wzrostowy to już nie trafią. takie to jej mądrości są... Typowy shorciarz nie patrzący na AT i realia rynkowe...