• MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~baniak [83.31.232.*]
    Wysokie otwarcie pod podany w ostatniej chwili raport skonsolidowany ze stratą netto , o której od dawna wiadomo było , że będzie!!!!!! Ale przecież nie o wyniki idzie gra...Potem szybki , "kontrolowany" zjazd z czynnym udziałem przestraszonych...... Wyzbierane i góra..................
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~nik [88.70.80.*]
    moze i tak
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~lusia [89.228.231.*]
    tak sobie to tłumacz...
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~baniak [83.31.232.*]
    Akcja wzorcowa , papier się "oblepił" inwestorami , którzy myśeli , że kupią , a inni ich pociągną po 17% dziennie w górę!!! A to nie jest takie proste i zostali za to "ukarani". Papier sie przeczyści dziś , jutro / może nawet będzie niżej / , każdy kto kupił wysoko odda sobie na -10 , -15% jeśli koniecznie nie chce mieć tego waloru i spokojnie będzie mozna wiosłować do góry!!!!! Pzdr.
  • MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIĄG DALSZY!!!! Autor: ~baniak [83.31.232.*]
    I teraz miauczenie , że kupione po 3,8 , 4 itd i nie urosło 57% w dwa dni..... i wyrzucanie / oczywiście z małą pomocą "przyjaciół" / akcji z zamkniętymi oczami , które przed chwilą były tak cenne i miały rosnąć .... i twarde postanowienia , że wywalam i już więcej nie kupię..... że to BANKRUT , chociaż wczoraj jeszcze był rewelacyjną spółką z perspektywami i dobrze było wiadomo co pokaże w raporcie... Ale niestety tak to właśnie ma wyglądać , a inne dodatki / raport podany w odpowiednim momencie , zmiany w zarządzie / tylko realizacji tego celu służą. Ten papier teraz nie jest dla Was , Wy go po tym wszystkim dopiero kupicie jak będzie powyżej 7 PLN , bo to będzię Wasz poziom , a urośnie tam tylko dlatego , że nikt z Was tego papierku miał nie będzie!!! Nie bierzcie sobie tego tak bardzo do serca , tak mi to po prostu wygląda.... Sam go mam , tylko kupowałem ze średnią 2,35 PLN , to może mnie jest łatwiej na to tak spojrzeć!!
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIĄG DALSZY!!!! Autor: aic71 [87.205.166.*]
    mistrzu powiedz kiedy go kupowałeś po 2,35
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIĄG DALSZY!!!! Autor: ~baniak [83.31.247.*]
    24 i 27.10 prawie sam robiłem za popyt!!!! Łącznie pomiędzy 2,22 i 2,4 zebrałem 17k tego walorka , co zreszta opisywałem na bieżąco w moich postach dotyczących Relka, zwracając uwagę , że papier nie może długo kosztować mniej niż ma kasy w kasie i PBV 0,29.
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIĄG DALSZY!!!! Autor: ~inwestorek [195.72.148.*]
    Kolego Baniak proszę Cię ,nie rób jaj .
    Kupowalem po 2,6 - 2,7 i oddałem z podziękowaniem w przedziale 3,53 -3, 7 mnie wystarczy , a jak się zrobi ciszej odkupię tylko więcej i taniej .Tak nawiasem ile to kupiłeś tak tanio ???
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~polatach [83.7.145.*]
    nie pieprz głupot , papier zawiódł , na szczescie juz go nie mam , ale tym razem nie kupie nawet gdyby zjechał na 2 zeta (w co watpie) , cała grupa Ponar i Fam niestety leci na dno choc Ponara jeszcze troche mi zostało ale na odbiciu wywale bo to trupy.
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~lusia [89.228.231.*]
    "kupowałem ze średnią 2,35"
    buhahaha... jesteś wiekszym błaznem niżby sie mogło wydawać
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~baniak [83.31.247.*]
    Żal mi Was .... Tak piszą tylko Ci co umoczyli..... Gó....no mnie obchodzi czy ktos mi wierzy czy nie.... Ja zarabiam , a Wy???? Poczytaj moje posty z 24,25 i 27 ,10 kiedy o Relku jeszcze nikt z Was nie słyszał...
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~aic71 [87.205.198.*]
    kolego baniak a kiedy relpol po wartości księgowej
  • Re: MAJSTERSZTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~baniak [83.31.247.*]
    Teraz była podkrętka zaczęta fundamentalnie , zaczęta przez spekulantów ,a nieoczekiwanie pociągnięta nawet nie przez spekulantów , a przez volkssturm , który został przecyzyjnie "strzepnięty" . Walor za szybko urósł , a nikt nie będzie ciągnął do góry oblebionego waloru. Tak więc strachliwi odpadli , wyrzut zebrany i można rozpocząc fundamentalny ruch do góry. Najpierw trzeba ustalic "nową" wartość księgową poprzez prawidłową wycenę inwestycji i portfela "rynkowego" , a po restrukturyzacji Grupy , którą mam nadzieję zainauguruje nowy Prezes Ponara , cen dobije do wartości księgowej w granicach do roku , jak nie szybciej. Oczywiście pomijam zawirowania , które po drodze będą , ale to już zostawiam waszej uwadze. Takie jest moje zdanie i nie traktujcie go jako wskazówki do inwestowania w Relka. Wymyślcie lepiej coś swojego , satysfakcja będzie większa!!!!!
[x]
RELPOL -2,51% 5,44 2026-04-02 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.