Wysokie otwarcie pod podany w ostatniej chwili raport skonsolidowany ze stratą netto , o której od dawna wiadomo było , że będzie!!!!!! Ale przecież nie o wyniki idzie gra...Potem szybki , "kontrolowany" zjazd z czynnym udziałem przestraszonych...... Wyzbierane i góra..................
Akcja wzorcowa , papier się "oblepił" inwestorami , którzy myśeli , że kupią , a inni ich pociągną po 17% dziennie w górę!!! A to nie jest takie proste i zostali za to "ukarani". Papier sie przeczyści dziś , jutro / może nawet będzie niżej / , każdy kto kupił wysoko odda sobie na -10 , -15% jeśli koniecznie nie chce mieć tego waloru i spokojnie będzie mozna wiosłować do góry!!!!! Pzdr.
I teraz miauczenie , że kupione po 3,8 , 4 itd i nie urosło 57% w dwa dni..... i wyrzucanie / oczywiście z małą pomocą "przyjaciół" / akcji z zamkniętymi oczami , które przed chwilą były tak cenne i miały rosnąć .... i twarde postanowienia , że wywalam i już więcej nie kupię..... że to BANKRUT , chociaż wczoraj jeszcze był rewelacyjną spółką z perspektywami i dobrze było wiadomo co pokaże w raporcie... Ale niestety tak to właśnie ma wyglądać , a inne dodatki / raport podany w odpowiednim momencie , zmiany w zarządzie / tylko realizacji tego celu służą. Ten papier teraz nie jest dla Was , Wy go po tym wszystkim dopiero kupicie jak będzie powyżej 7 PLN , bo to będzię Wasz poziom , a urośnie tam tylko dlatego , że nikt z Was tego papierku miał nie będzie!!! Nie bierzcie sobie tego tak bardzo do serca , tak mi to po prostu wygląda.... Sam go mam , tylko kupowałem ze średnią 2,35 PLN , to może mnie jest łatwiej na to tak spojrzeć!!
24 i 27.10 prawie sam robiłem za popyt!!!! Łącznie pomiędzy 2,22 i 2,4 zebrałem 17k tego walorka , co zreszta opisywałem na bieżąco w moich postach dotyczących Relka, zwracając uwagę , że papier nie może długo kosztować mniej niż ma kasy w kasie i PBV 0,29.
Kolego Baniak proszę Cię ,nie rób jaj .
Kupowalem po 2,6 - 2,7 i oddałem z podziękowaniem w przedziale 3,53 -3, 7 mnie wystarczy , a jak się zrobi ciszej odkupię tylko więcej i taniej .Tak nawiasem ile to kupiłeś tak tanio ???
nie pieprz głupot , papier zawiódł , na szczescie juz go nie mam , ale tym razem nie kupie nawet gdyby zjechał na 2 zeta (w co watpie) , cała grupa Ponar i Fam niestety leci na dno choc Ponara jeszcze troche mi zostało ale na odbiciu wywale bo to trupy.
Żal mi Was .... Tak piszą tylko Ci co umoczyli..... Gó....no mnie obchodzi czy ktos mi wierzy czy nie.... Ja zarabiam , a Wy???? Poczytaj moje posty z 24,25 i 27 ,10 kiedy o Relku jeszcze nikt z Was nie słyszał...
Teraz była podkrętka zaczęta fundamentalnie , zaczęta przez spekulantów ,a nieoczekiwanie pociągnięta nawet nie przez spekulantów , a przez volkssturm , który został przecyzyjnie "strzepnięty" . Walor za szybko urósł , a nikt nie będzie ciągnął do góry oblebionego waloru. Tak więc strachliwi odpadli , wyrzut zebrany i można rozpocząc fundamentalny ruch do góry. Najpierw trzeba ustalic "nową" wartość księgową poprzez prawidłową wycenę inwestycji i portfela "rynkowego" , a po restrukturyzacji Grupy , którą mam nadzieję zainauguruje nowy Prezes Ponara , cen dobije do wartości księgowej w granicach do roku , jak nie szybciej. Oczywiście pomijam zawirowania , które po drodze będą , ale to już zostawiam waszej uwadze. Takie jest moje zdanie i nie traktujcie go jako wskazówki do inwestowania w Relka. Wymyślcie lepiej coś swojego , satysfakcja będzie większa!!!!!