Pojadę chociażby z czystej ciekawości porozmawiać z Prezesem, karasie i caromy i tak pewnie wyślą jakies proxy a osobiście się nie wstawią. Jeśli chodzi o głosowanie to zagłosuję przeciwko kolejnej emisji, to jest jakaś kpina z akcjonariuszy
No jeździ ten Pawluk po świecie.. Może coś załatwił.. jeśli to firma z tajlandi i tak po 3 zeta za akcję to czemu nie...?! Jeśli to carom to sam chyba sprzedam co mam.. 5% i można wpisać do porządku obrad co tam się chce..niech się tłumaczą
Za Staronia była taka uchwała i miała być emisja akcji serii E. Nic nie było, wiec spokojnie. Zanim serii D nie uporządkują nie będzie kolejnej emisji.
I co ci sensownego powie ten prezes, jak on współdziała z Babinem albo z Caromem przeciwko drobnym. W zależności z kim lepszy numer do wykręcenia to z tym wejdzie w spółkę.
Mam niewiele akcji ale się zarejestrowałem. Jak ktoś ma jakieś sensowne pytania na które chciałby dostać odpowiedź to proszę pisać. Zapytam i napiszę czego się dowiedziałem.
No masz rację.. Mentzen też tak przeniósł własność na spółkę chyba komandytową.. Pewnie odpowie mi że ze względu na podatki. DEVO z jej manipulatorską przeszłością kontroluje spółkę..
Nie ma jak sprawić, że 6 mln pieniędzy wyparowuje ze spółki
200k ukradł mazur 2 mln pożyczone Caromowi pewnie na wieczne nieoddanie 4,3 mln poszło na nie wiadomo co, bo te e-sklepy i AQT concierge to jakiś ponury żart.
Rok do roku raport Q1 i raport roczny pokazują jak "zarząd" topi spółkę i to jest powód dla którego po wynikach Q2 jak nie będzie poprawy składam zawiadomienie do prokuratury o popełnienie przestępstwa za działanie na szkodę spółki/
Niebywałe, że konkurencja może wypracować zysk ze sprzedaży i kupować od Pawluka maszyny.
Nie ma nieruchomości, ludzi, maszyn to o czym chcecie z Pawlukiem rozmawiać ? O Naiad Coinach
W czym innym problem. Nad spółką wisi kilka milionów zwrotu dotacji. Dla mnie wyglada to na przygotowanie spółki do restrukturyzacji na wypadek egzekucji. Najlepiej iść na walne i gadać twarzą w twarz. Dla mnie nie ma znaczenia czy spółka produkuje szamba czy sprzedaje coiny. Ma być wzrost na akcjach i już.
To nie kwestia Pawluka tylko Kraszewskiego, to on kontroluje spółkę i jeśli nie Pawluk to będzie inny. Jeśli nie będzie przeciwwagi to będzie jak jest. Dlatego ciekawe kto obejmie akcje i o co w tym chodzi.