Jak zwykle na forum niektórzy nagonili, zarobili i poszli. Scenariusz powielający się tutaj notoryczne, a taki łoś jak ja znów się łudził, że może teraz kurs urośnie i znów z zysku kilkudziesięciu tys złotych widzę minus. Zenua i 100 metrów mułu. Ciekawe kiedy znów pojawi się stado nagonów
Spoko przy następnej będzie okazja ja też nic nie robiłem przy tym podbiciu obstawiałem że pojadą dalej teraz może dojadą do 16 to 80% wywalę to pewnie kurs odjedzie zawsze tak mam
Ja wywaliłem ostatnio całość to właśnie kurs odjechał i później odkupiłem na spadku, ale niewiele zarobiłem, bo później nie wyskoczyłem tylko czekałem. Gdybym kółkował i dobrze się wstrzelał to spokojnie z 300tys by dało się przez niewiele ponad rok zarobić obracając milionem akcji w moim przypadku, ale człowiek się łudzi i łudzi
w koncu zwalili kurs z 98 groszy na 7 groszy.... trudno powiedzieć czy warto teraz zainwestować, przy takim zarządzie ... tak pracującym intensywnie na spadek kursu :D
Masakra, co? Takiej flauty na kursie nie pamiętam. Zero zainteresowania. Desperackie zlecenia za kilkaset złotych, żeby ratować kurs. Na Yoshi 1 akcją podciągają notowania. Nikt już nie wierzy tym kolesiom?