• Ale tu cisza Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Nikt nie handluje, nikt nie pisze, a produkcja granulatu i filamentu idzie pełną parą ..... na Facebooku:)
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~fresh [178.213.94.*]
    może to cisza przed burzą ...
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~Slay [213.134.164.*]
    Sajlens
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~hah [5.173.208.*]
    Slaylens :)
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~Lauri [83.7.98.*]
    Jak zwykle na forum niektórzy nagonili, zarobili i poszli. Scenariusz powielający się tutaj notoryczne, a taki łoś jak ja znów się łudził, że może teraz kurs urośnie i znów z zysku kilkudziesięciu tys złotych widzę minus. Zenua i 100 metrów mułu. Ciekawe kiedy znów pojawi się stado nagonów
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~Andy72 [185.56.247.*]
    Spoko przy następnej będzie okazja ja też nic nie robiłem przy tym podbiciu obstawiałem że pojadą dalej teraz może dojadą do 16 to 80% wywalę to pewnie kurs odjedzie zawsze tak mam
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~Lauri [83.7.98.*]
    Ja wywaliłem ostatnio całość to właśnie kurs odjechał i później odkupiłem na spadku, ale niewiele zarobiłem, bo później nie wyskoczyłem tylko czekałem. Gdybym kółkował i dobrze się wstrzelał to spokojnie z 300tys by dało się przez niewiele ponad rok zarobić obracając milionem akcji w moim przypadku, ale człowiek się łudzi i łudzi
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~der [89.171.116.*]
    w koncu zwalili kurs z 98 groszy na 7 groszy.... trudno powiedzieć czy warto teraz zainwestować, przy takim zarządzie ... tak pracującym intensywnie na spadek kursu :D
  • Re: Ale tu cisza Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Masakra, co? Takiej flauty na kursie nie pamiętam. Zero zainteresowania. Desperackie zlecenia za kilkaset złotych, żeby ratować kurs. Na Yoshi 1 akcją podciągają notowania. Nikt już nie wierzy tym kolesiom?
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.