• Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Z korekty wynika że produkcja domów jest wygaszana a główny cel spółki czyli nowa działalność stanowi bardzo duże zagrożenie dla spółki w razie niepowodzenia. Niejasny cel tak dużego ryzyka w prowadzeniu nowej działalności i koncentracji na ten cel większości środków takie działanie zarządu to prawie hazard. Zamiast działać w znanej branży przy kredycie hipotecznym 2% to ją ogranicza i wszystko stawia na jedną kartę. Obecnie nawet zmiana zarządu niewiele zmieni w ryzyku bo musiałby kontynuować projekty hazardzisty Henia. Jeżeli ten hazard się uda to można wiele zyskać jeżeli nie to złe rokowania dla spółki.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Poco [46.134.100.*]
    Czyli jak sam mówisz zmiana zarządu już nic nie pomoże to po co tu jeszcze jesteś mitomanie?
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [46.205.136.*]
    To co Silver nie będzie 10 gr? Oj ty leszcz. Będzie 1 zl.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Mów za siebie nie interpretuj moich słów ja przedstawiłem jak to wygląda realnie. Hazardzista Henio bawi się waszymi pieniędzmi większość podobno zainwestował w coś o czym miał informować w kwietniu a nadal milczy a tak naprawdę to myślę że wszystkich ogra a majątek spółki od swojego syndyka kupi swój chłop.
    Haha powiedział ci o tym?
    Uwaga ha,ha codziennie ma chrzest raczej alkoholowy obecnie nazywa się Poco nie mylić z ruskimi unycami.
    To jak według ciebie Henio pod zastaw prywatnych nieruchomości odda się do syndyka? Czy ty czytasz swoje urojenia człowieku? Ile ty chcesz tu ludzi oszukać dalej masz drogo po 2gr a chcesz po 10gr kupić takiego przypadku jeszcze nie widziałem na bankierze
    Czytaj ze zrozumieniem Henio to hazardzista wszystko postawił na coś o czym zapomniał poinformować a zastawienie majątku prywatnego to ściema aby mieć zasłonę dymna dla swoich działań za kilkaset tysięcy poręczenia będzie miał wytłumaczenie.
    HAHAHAHAHAHAHA HIT weź może nie pij w środku tygodnia i nie mieszaj z lekami
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [46.204.105.*]
    No to masz szansę ustaw się w kolejce do syndyka kupisz spółka za 3 gr za akcję tu masz oszczędność bo nie będziesz płacił nam po 10 gr i zrealizujesz swój tajemniczy biznes.Jak coś to nie przyjezdzaj na walne bo będą chcieli od ciebie obiecane 10 gr.Mamy to u ciebie obiecane z 10 razy.
[x]
APIS 0,00% 0,01 2026-06-01 11:00:00
2026-06-01
Raport roczny
2026-05-14
Raport kwartalny za I kwartał
2026-02-14
Raport kwartalny za IV kwartał
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać