Z korekty wynika że produkcja domów jest wygaszana a główny cel spółki czyli nowa działalność stanowi bardzo duże zagrożenie dla spółki w razie niepowodzenia. Niejasny cel tak dużego ryzyka w prowadzeniu nowej działalności i koncentracji na ten cel większości środków takie działanie zarządu to prawie hazard. Zamiast działać w znanej branży przy kredycie hipotecznym 2% to ją ogranicza i wszystko stawia na jedną kartę. Obecnie nawet zmiana zarządu niewiele zmieni w ryzyku bo musiałby kontynuować projekty hazardzisty Henia. Jeżeli ten hazard się uda to można wiele zyskać jeżeli nie to złe rokowania dla spółki.
Mów za siebie nie interpretuj moich słów ja przedstawiłem jak to wygląda realnie. Hazardzista Henio bawi się waszymi pieniędzmi większość podobno zainwestował w coś o czym miał informować w kwietniu a nadal milczy a tak naprawdę to myślę że wszystkich ogra a majątek spółki od swojego syndyka kupi swój chłop.
To jak według ciebie Henio pod zastaw prywatnych nieruchomości odda się do syndyka? Czy ty czytasz swoje urojenia człowieku? Ile ty chcesz tu ludzi oszukać dalej masz drogo po 2gr a chcesz po 10gr kupić takiego przypadku jeszcze nie widziałem na bankierze
Czytaj ze zrozumieniem Henio to hazardzista wszystko postawił na coś o czym zapomniał poinformować a zastawienie majątku prywatnego to ściema aby mieć zasłonę dymna dla swoich działań za kilkaset tysięcy poręczenia będzie miał wytłumaczenie.
No to masz szansę ustaw się w kolejce do syndyka kupisz spółka za 3 gr za akcję tu masz oszczędność bo nie będziesz płacił nam po 10 gr i zrealizujesz swój tajemniczy biznes.Jak coś to nie przyjezdzaj na walne bo będą chcieli od ciebie obiecane 10 gr.Mamy to u ciebie obiecane z 10 razy.