OK zarobiłeś ciesz się , ale nie pitpl że zarząd coś Ci obiecał i nie dotrzymał , ile razy w życiu zmieniałeś plany ? te codzienne i inne WZA to nie wyrocznia coś nie pasuje przekładają Coś Ci napiszę - jak masz gotówkę kupuj papier, te ceny są śmieszne bo gra nie idzie o twoje 7 czy tam ile koła zarobiłeś ? A nie pomyślałeś przypadkiem że akcje które sprzedało ONE 37500 szt. nabył amerykański inwestor i pod niego teraz jest ta emisja tylko dogrywają rejestrację tych akcji na rynku amerykańskim i na naszych oczach tworzy się poważny Holding Spójrz na adres i siedzibę Alka
Napisałem że dwa razy przełożyli walne, tyle, fakt. Nikt mi nic nie obiecał, ale nie będę robił dobrej miny do złej gry, zarząd stracił w moich oczach, takie zachowanie jest z ich strony niepoważne. Może masz rację i może ruszy, ja myślę że kupię dużo taniej, popatrz w arkusz, gdybym chciał teraz wywalić to co wywaliłem po przeczytaniu espi to nie byłbym wstanie tego zrobić bo arkusz w lewo praktycznie pusty. Cieszę się ze zarobiłem, ale też jestem na siebie zły bo w szczycie zysk był 3x większy. Co do mojej gotówki to puki co popatrze z boku na rozwój sytuacji, myślę że ubiją bardziej
A dlaczego się kupuje ?? Bo się myśli że jest tanio i cacy, nie tak ?
Sprzedałem bo się zawiodłem i już nie jest cacy, co w tym dziwnego, ty robisz odwrotnie ?
... a teraz chcesz odkupić taniej i o tym piszesz, jesteś zwykłym bidakółkowiczem, i teraz wszystko jest beee, więc nie ma sensu z tobą dyskutować na temat spółki .....
Tak jest bez znaczenia że przed chwilą ktoś dał zlecenie 500 akcji pkc i tko było 32 złote, dla Ciebie jest bez znaczenia, dla mnie to świadczy o zmowie zarządu że sternikiem, każdy robi jak uważa, spółka WEDŁUG MNIE dała ciała i tyle.
Każdy sobie może interpretować do woli, ale fakty są takie ze przełożyli wza już drugi raz i że popyt chwilowo umarł. Do 21.06 mnóstwo czasu i MYŚLĘ że zrobią do tego czasu konkretny rollercoaster i mam zamiar na tym zarobić. A ty sobie trzymaj i dobieraj nie mój problem nie moja strata lub zysk.
Popatrz na notowania i co popełniłem błąd wysypując od razu po espi ? To jest gra i na dzisiejszej zagrywce ugram pewnie parę koła w parę dni, a może paręnaście mi ucieknie z przed nosa, ale to mi wpadnie/ucieknie nie tobie. Grasz długoterminowo więc w czym mass problem ? Kurs w najbliższej przyszłości powinien Ci zwisać i powiewać, więc skąd tyle złości i agresji ? Ubliżasz mi bo mam inne zdanie niż ty, żałosne...
Nie wszystko jest be, wskaźniki są super, zysk na akcję za pierwszy kwartał to kosmos, ALE WEDŁUG MNIE zarząd gra w dziwna gierkę i ktoś kto manipuluje kursem gra razem z nimi, dlatego stwierdziłem że realizuje zysk i patrzę co dalej, zarząd napluł mi w twarz nie umiem udawać że deszcz pada. Nikomu nie zalecam sprzedaży!