• PCF 40.2zł Autor: ~Jdjdjdjf [89.64.58.*]
    Może mało popularna spółka tutaj ale biorąc pod uwagę, ze się Krafton zdecydował na 10% to moim zdaniem bardzo dobry znak. Zupełnie się nie dziwie, ze przerzucili sobie akcje na PCF i to jeszcze po 3.59zl. A co do samej emisji to byla w cenie rynkowej, wiec byłbym zaskoczony jakby to sprzedali na takim rynku. Byle mały sukces na PCF i zacznie rosnąć.
  • Re: PCF 40.2zł Autor: ~pytam [45.15.176.*]
    Dnia 2023-06-07 o godz. 11:25 ~Jdjdjdjf napisał(a):
    > Może mało popularna spółka tutaj ale biorąc pod uwagę, ze się Krafton zdecydował na 10% to moim zdaniem bardzo dobry znak. Zupełnie się nie dziwie, ze przerzucili sobie akcje na PCF i to jeszcze po 3.59zl. A co do samej emisji to byla w cenie rynkowej, wiec byłbym zaskoczony jakby to sprzedali na takim rynku. Byle mały sukces na PCF i zacznie rosnąć.

A jaki to sukces może miec PCF w tym roku ? Emisja nieudana, projekt Thunder to stara fajna gra zrobiona na nowo w VR przez InCUVO. Wycena PCF jest kosmiczna.

• Re: PCF 40.2zł Autor: ~Jdbdj [89.64.58.*]
    Właśnie jakby się lepiej przyjrzeć to udana. Zreszta tak jak sam mówisz, wycena kosmiczna, a drukują 10% akcji aż w tej cenie. A odnośnie Bulletstorm VR to PCF jest wydawca i zgarnia za to kase.
  • Re: PCF 40.2zł Autor: ~ja [188.146.127.*]
    Dnia 2023-06-07 o godz. 14:46 ~Jdbdj napisał(a):
    > Właśnie jakby się lepiej przyjrzeć to udana. Zreszta tak jak sam mówisz, wycena kosmiczna, a drukują 10% akcji aż w tej cenie. A odnośnie Bulletstorm VR to PCF jest wydawca i zgarnia za to kase.

Moje zdanie jest takie że INCUVO jest niedowartosciowane a PCF przeszacowany. Zależnosci tych dwóch od siebie nie oceniam bo nie wiem w co prezesy grają.
  • Re: PCF 40.2zł Autor: ~Jdjdjdjdjjdjj [89.64.58.*]
    Kurczę czemu to przewartościowane PCF rośnie i niedowartosciowane Incuvo spada :/ przeciez ze wskaźników i AT wychodzi co innego? I czemu ci prezesi to sprzedali po 3.6zl żeby kupić PCF które jedyna grę która wyda to Bulletstorm VR :D
  • Re: PCF 40.2zł Autor: ~Mage [89.64.46.*]
    Bo w VR niestety nie ma aż takiej przyszłości. Jestem fanem ale patrząc co się dzieje to raczej VR nie będzie miał statusu konsol. Będzie sobie sporą niszą ale nie ma szans z wygodą kanapy czy mocą myszki. Niestety póki gogle nie będą lekkie jak okulary słoneczne nie widzę masowej adopcji. A szał na AI totalnie zabił bajki o multiverse (gogle Apple to też jakaś farsa).
  • Re: PCF 40.2zł Autor: ~Jdjdfnjsod [89.64.58.*]
    Dobrze ze nikt z forumowiczów nie brał balona PCF :D ale może jak już PCF będzie ponad 50-60zl to ktoś zrealizuje zyski i zrobi podbitkę z litości
[x]
INCUVO -2,47% 0,63 2025-10-16 11:11:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.