GRATULACJE DLA TYCH CO DALI SIĘ TUTAJ WCIĄGNĄĆ, UZALEŻNIĆ I UBRAĆ, W OBECNEJ CHWILI TA SPÓŁECZKA TO NAPOMPOWANY SYF NIC WIĘCEJ, PRZY 14 WESTCHNIJCIE NA MOJE SŁOWA.
w branży med tech to jest jakiś absurd. Tu dawno powinna być 2x wyższa kapitalizacja tyle że kurs jest sztucznie blokowany. Śmieszy mnie te wasze desperackie szkalowanie spółki :)
Dnia 2023-06-06 o godz. 20:45 ~Pozdrawiam napisał(a): > Fakt jest taki że każdy rządzi swoim portfelem, dlatego thebillom i chooyom mówimy stanowcze NIE, każdy robi co uwaza
słuszna racja dużo myśleć, dużo czytać i nie bawić się zapałkami bo palce poparzycie, dobra radaóki co xd znika z forum na jakiś czas odezwę się jak będzie po 16x
A kiedy ty chcesz inwestować w akcje spółek medycznych? Jak maja zyski? Wtedy sds będzie po 330 a nie 33. Na czym takie spółki maja zarabiać jeżeli są w fazie testów? Ales zabłysnął wiedza w tym momencie
Niki nie mam zamiaru dzielić się swoją strategia inwestycyjną na forum i podawać spółek które mam w portfelu bo jeszcze tam przyjdziesz i zaczniesz robić chlew.