• Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~Piotr [109.95.89.*]
    Elzab sprzedał biurowiec i wynajął go do końca 2024 roku. Co potem?

Jak myślicie, czy po tej dacie spółka Elzab SA będzie zlikwidowana?
    Jakoś sobie nie wyobrażam spółki Elzab z Nowego Sącza. Elzab zawsze był w Zabrzu.

Szkoda, że zaorali firmę z takimi tradycjami!
  • Re: Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~Ewa [94.254.191.*]
    Jakimi tradycjami? U mnie pracownicy w sklepie nie znają Ekzab ,ale wszyscy wiedza co to Niwitus
  • Re: Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~Xyz [89.64.52.*]
    A u mnie na Slaski o Novitusie nikt nie slyszal. W kazdym sklepie, aptece czy u fryzjera sa tylko kasy i drukarki Elzab. Elzab to Slaska jakosc, Slaska tradycja i szacunek dla pracy. Ten dupek, co zniszczyl Elzab na Slask niech sie lepiej nie wybiera.
  • Re: Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-06-07 o godz. 08:34 ~Xyz napisał(a):
    > A u mnie na Slaski o Novitusie nikt nie slyszal. W kazdym sklepie, aptece czy u fryzjera sa tylko kasy i drukarki Elzab. Elzab to Slaska jakosc, Slaska tradycja i szacunek dla pracy. Ten dupek, co zniszczyl Elzab na Slask niech sie lepiej nie wybiera.

no właśnie i Ci ludzie są bezkarni, robią co chcą i nie ponoszą odpowiedzialności
  • Re: Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~jw [31.6.159.*]
    Dnia 2023-06-07 o godz. 19:06 ~xd napisał(a):
    > Dnia 2023-06-07 o godz. 08:34 ~Xyz napisał(a):
    > > A u mnie na Slaski o Novitusie nikt nie slyszal. W kazdym sklepie, aptece czy u fryzjera sa tylko kasy i drukarki Elzab. Elzab to Slaska jakosc, Slaska tradycja i szacunek dla pracy. Ten dupek, co zniszczyl Elzab na Slask niech sie lepiej nie wybiera.
    >
    > no właśnie i Ci ludzie są bezkarni, robią co chcą i nie ponoszą odpowiedzialności

Czy Elzab-a trzeba było zniszczyć aby COMP się rozwijał ???
  • Re: Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~MrWolf [37.7.55.*]
    Dlatego trzeba dochodzić odszkodowania w sadzie
  • Re: Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-06-08 o godz. 21:07 ~MrWolf napisał(a):
    > Dlatego trzeba dochodzić odszkodowania w sadzie

aby dochodzić odszkodowania w Sądzie trzeba utworzyć grupę inwestorską i ją cały czas wspierać.
  • Re: Likwidacja czy przeniesienie Autor: ~Zenek [5.173.41.*]
    Już widzę Twoje odszkodowanie . Takich harcerzy jak Ty to się przewaliło tu tysiące od 1994 jak pamietam . Odgrażali się jak Ty sądem i co ……. I nic .Ty myślisz,ze tam po drugiej stronie to są tacy jak większość tu - naiwni bez dostatecznej wiedzy amatorzy szybkiego zarobku i wielkich pieniędzy.To w większości wytrawni gracze obstawieni prawnikami .
[x]
ELZAB -3,87% 1,92 2023-12-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.