A u mnie na Slaski o Novitusie nikt nie slyszal. W kazdym sklepie, aptece czy u fryzjera sa tylko kasy i drukarki Elzab. Elzab to Slaska jakosc, Slaska tradycja i szacunek dla pracy. Ten dupek, co zniszczyl Elzab na Slask niech sie lepiej nie wybiera.
Dnia 2023-06-07 o godz. 08:34 ~Xyz napisał(a): > A u mnie na Slaski o Novitusie nikt nie slyszal. W kazdym sklepie, aptece czy u fryzjera sa tylko kasy i drukarki Elzab. Elzab to Slaska jakosc, Slaska tradycja i szacunek dla pracy. Ten dupek, co zniszczyl Elzab na Slask niech sie lepiej nie wybiera.
no właśnie i Ci ludzie są bezkarni, robią co chcą i nie ponoszą odpowiedzialności
Dnia 2023-06-07 o godz. 19:06 ~xd napisał(a): > Dnia 2023-06-07 o godz. 08:34 ~Xyz napisał(a): > > A u mnie na Slaski o Novitusie nikt nie slyszal. W kazdym sklepie, aptece czy u fryzjera sa tylko kasy i drukarki Elzab. Elzab to Slaska jakosc, Slaska tradycja i szacunek dla pracy. Ten dupek, co zniszczyl Elzab na Slask niech sie lepiej nie wybiera. > > no właśnie i Ci ludzie są bezkarni, robią co chcą i nie ponoszą odpowiedzialności
Czy Elzab-a trzeba było zniszczyć aby COMP się rozwijał ???
Już widzę Twoje odszkodowanie . Takich harcerzy jak Ty to się przewaliło tu tysiące od 1994 jak pamietam . Odgrażali się jak Ty sądem i co ……. I nic .Ty myślisz,ze tam po drugiej stronie to są tacy jak większość tu - naiwni bez dostatecznej wiedzy amatorzy szybkiego zarobku i wielkich pieniędzy.To w większości wytrawni gracze obstawieni prawnikami .