Może mieć rację. Czas pokaże. Przy tych poziomach to już nie za bardzo naciąganie. 3 lata temu z tych poziomów zaczęło się mega wybicie a spółka nie zarabiała. Teraz zarabia całkiem nieźle a kurs na minimach. No ale to giełda. Tu bardziej emocje rządzą niż zdrowy rozsądek
Quest , nie o to chodzi. Skoro gość to pisze to napewno ma takie i informacje. Przecie nie posunął by się do tego żeby celowo i z premedytacja wprowadzać w błąd użytkowników forum.
Dnia 2023-06-06 o godz. 17:28 ~Mario89 napisał(a): > Ale wtedy mogli bajki wciskać a teraz prokurator patrzy
Ja myślę, że gdyby prokurator interesował się tą spółką to już dawno były by odpowiednie ruchy. Kurs jest sterowany a nikt się tym nie zajmuje :-)
Dziwi mnie też fakt, że Spółce nie przeszkadza fakt jej oczerniania na tym forum przez maliniaka i jego kamratów. W tym zakresie też nie są czynione żadne ruchy.
Nie żebym się wtrącał, bo ja jestem tylko "płotka" :-) Jednak niektóre fakty mi tu jakoś nie pasują.
Dnia 2023-06-06 o godz. 19:12 ~Muminek napisał(a): > Dnia 2023-06-06 o godz. 17:28 ~Mario89 napisał(a): > > Ale wtedy mogli bajki wciskać a teraz prokurator patrzy > > Ja myślę, że gdyby prokurator interesował się tą spółką to już dawno były by odpowiednie ruchy. > Kurs jest sterowany a nikt się tym nie zajmuje :-) > > Dziwi mnie też fakt, że Spółce nie przeszkadza fakt jej oczerniania na tym forum przez maliniaka i jego kamratów. W tym zakresie też nie są czynione żadne ruchy. > > Nie żebym się wtrącał, bo ja jestem tylko "płotka" :-) > Jednak niektóre fakty mi tu jakoś nie pasują.
O co to, to nie wypraszam sobie. W którym poście oczerniłem spółkę?
Misiu, zrobiłam co uważałam za słuszne, a co ktoś zrobi z tym dalej to już inna sprawa. Cieszę się, że nadal jestem obiektem Twojego zainteresowania, ale jak już wcześniej pisałam - pisanie z głupim mi się znudziło. Pilnuj dalej swojego podwórka.
Nie strasz nie strasz... Zjazdu na 0.22 nie będzie. Komu opłaca się teraz sprzedawać? Sprzedają jedynie Ci co liczyli na szybki zarobek i wchodzili w przedziałach 0.35 - 0.32 a teraz nie wytrzymali ciśnienia i popuścili. Generalnie do walnego jeszcze trochę, więc ktoś kto wie co jest grane i chce zebrać sporo akcji to robi to bardzo rozsądnie nie dając impulsu do wzrostów.
Dnia 2023-06-07 o godz. 09:16 ~Kar napisał(a): > Misiu, zrobiłam co uważałam za słuszne, a co ktoś zrobi z tym dalej to już inna sprawa. > Cieszę się, że nadal jestem obiektem Twojego zainteresowania, ale jak już wcześniej pisałam - pisanie z głupim mi się znudziło. > Pilnuj dalej swojego podwórka.
Ka "ł" posłuchaj, co z Ł obiłeś to z Ł obiłeś, a na pewno nic nie z Ł obiłeś - taka prawda, tak wiec nie kituj, bo żadnego da Ł ej nie było :) Przypomnij hono Ł owo, że ci pisałem od początku o twoich wygłupach z tymi sc Ł eenami. Przypomnij też honołowo, że ci pisałem wilokłotnie, iż popłyniesz na bydgoskiej szulerni. O "zainteresowaniu" zapomnij, ale rozumiem że to następny wpisowy wygłup jak te scłeeny poprzednio :)