Jeśli ktoś zbierał papier w zeszłym roku, a także w tym, to tak zgodzę się ma ładną stopę zwrotu. Warto rozwinąć kwestię. Nie ma jej ten, kto kupował przed kilkunastoma laty powyżej obecnej, nędznej ceny.
Będą powoli podnosić cenę do ceny jaka chce rodzina Dudów, żeby odkupić ich pakiet na samym końcu , bo pewnie Cerbud zna cena za jaka odda rodzinka Dudów.
Dnia 2023-06-06 o godz. 11:10 ~akcjonariusz napisał(a): > Czekałeś 20 lat to poczekaj jeszcze pół roku i wtedy oddasz po najmniej 50 zł.
On nie odda, bo nie ma 8k akcji.
Dla mnie tytułowy post Fryderyka to jest kolejna ściema. Dobór imion autorów postów, kreowanych przez trollownie, jest coraz bardziej właściwy... a mianowicie mający WPŁYWAĆ NA DECYZJĘ, tu pojawił się Fryderyk, 20 lat, 75lat heh.. ;) Czekam jeszcze na Gustawa, Ludwika, Henryka, Kazimierza etc. :) Janusza nie będzie :D, zobaczycie ;D, bo to imię ma złe konotacje, źle się kojarzy.
No i co, mamy te 8k, tylko nie w ilości, a w obrocie. Obrót drobniakami na 8k pln Heh!
Już tu czytałem narzekania tych co oddali po 12 zł ... gdyby wiedzieli. To giełda każdy decyduje o ryzyku sam. Niech kupią co nieco, więcej kasy zostanie na resztę. Większą determinacją itd.
A ja wlasnie takich narzekan nie czytalem. Stad wiem ze, tu ostatnio tez praktycznie nikt nie oddal podczas zaproszenia po 12, a akcje ktore zebrali to byly akcje zbierane w ciagu pol roku od ostatniego wezwania po 8. Akcje zbierane przez osoby sponsorowane przez cedrobmanow..