• Pamiętam Autor: ~Gonzo [89.64.77.*]
    jak 3 lata temu przy kursie 1.8 Mariusz1234 i im podobni szczytował i widząc na horyzoncie 3 zł. Potem jak Joyfix zrobił wszystkich w balona i kurs rypnął do 1.20 w 3 sesje straszył wszystkich realistów prokuraturą i CBŚ za to że na spółkę gadają.
    Pamiętam był taki o pseudo Profesor przy kursie 1.50 łykał akcje jak świeże bułeczki, cieszył się jak dziecko, dziękował że mu do koszyka wrzucają.
    Pamiętam jak kurs uwalili do 60 groszy, żeby sprzedać emisję tajemniczemu inwestorowi nie związanemu ze spółką, czyli znowu Joyfix po 68 gr.
    Pamiętam jak był taki facio, pseudo wyleciało mi z głowy, który przez pół roku pisał, że będzie 30 gr a wszyscy na forum go z łajnem mieszali.
    I co teraz fajansiarze?
  • Re: Pamiętam Autor: ~quest [178.219.136.*]
    Teraz to ja kupuje na długi termin :)
  • Re: Pamiętam Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    Ciężko trafić w dołek , ja dokupiłem w zeszłym tygodniu i już jest niżej. Ale ja tez mam czas to poczekam na rozwój sytuacji. Na szczęście rośnie gdzie indziej tak jest ok. To jest NC tu po jednej informacji może być plus 40% albo minus ha ha .
  • Re: Pamiętam Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    A ja pamietam jak pisałem ze Biomed to balon jak był powyżej 20 zł i spadnie a ludzie widzieli już tam 100 ze nie wspomnę o CDR , Tsg , Mercator i jeszcze kilkadziesiąt innych spółek . Tak to jest na giełdzie. Może za rok taki post wysmaruje ten który pisze ze będzie po 1 zł, tego nikt nie wie . To tylko wpisy na forum bez znaczenia dla kursu. Na każdym forum są ludzie którzy mieli racje, ale nie tym polega inwestowanie żeby ich słuchać tylko decydować samemu.
[x]
HUBTECH 2,89% 0,25 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.