• Nikt tego nie chce już kupować ! Autor: ~xd [31.6.159.*]
    ludzie wysoko ubrani w ten towar czekają na zyski, czy one będą w kolejnych kwartałach ? i jeszcze jedno pytanie czy bez zwrotu podatku nie było by sporej straty.
  • Re: Nikt tego nie chce już kupować ! Autor: ~mdg [31.61.253.*]
    Oj sanderosku

Totalna kompromitacja :) miało spaść przecież na 14zł ... a nie bardzo chce

Może sypniesz resztkami które ci zostały? :)
  • Re: Nikt tego nie chce już kupować ! Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-06-05 o godz. 14:27 ~mdg napisał(a):
    > Oj sanderosku
    > >
    > > Totalna kompromitacja :) miało spaść przecież na 14zł ... a nie bardzo chce
    > >
    > > Może sypniesz resztkami które ci zostały? :)

spoko spadnie, ale trzeba czasu widzisz chyba jak gruby umiejętnie wywala towar i trzyma kurs, przyjdzie czas na większą korektę poza tym ja tu żadnej póki co kompromitacji nie widzę.. póki co...
  • Ip 31.6.159 Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    A ja widze od pazdziernika czyli od kiedy mam papier. Moze przypomne jak przy poziomie 10zl pisales o 6zl przy 15zl o 10zl pozniej jak wasz fund sprzedawal akcje to przy 23zl krzyczales ze bedzie 44zl I pozniej jak znow zbieraliscie pisales o 12zl....
    Ogolnie mnie to smieszy bo niewielu znam takich jak wy bez żadnych zachamowan.
    Kazdy.kto chce mize sprawdzic w historii postow jak manipulujecie.
    Kiedys mnie to draznilo a teraz mam sie z kogo posmiac jak sledze sesje...
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: ~xd [31.6.159.*]
    ...

piracik33 ja nic nie manipuluje, spółka jest nadal bardzo słaba i jej kurs nie będzie rósł a spadał, tą słabość było dobrze widać dziś a szczególnie pod koniec notowań.
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    To co tu robisz caly czas na forum...hahahah
    Nie masz akcji I uwazasz ze spolka jest przewartosciowana. To mamy dwa wyjscia,albo jestes cenionym doradca ktory dba o kapital niedoswiadczonych akcjonariuszy ALBO jestes cwaniakiem z funduszu ktory gra na emocjach tych ze .......Oj jak tym funduszom nie szkoda money na na tak bezwartosciowych pismakow:)
    A co do konca sesji to chyba juz przeczkolak nauczyl by sie tych zagrywek. Dawaj ponizej 17.50 to zobaczysz popyt:)
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: ~316159 [31.6.159.*]
    Dnia 2023-06-05 o godz. 19:56 ~Piracik33 napisał(a):
    > To co tu robisz caly czas na forum...hahahah
    > > Nie masz akcji I uwazasz ze spolka jest przewartosciowana. To mamy dwa wyjscia,albo jestes cenionym doradca ktory dba o kapital niedoswiadczonych akcjonariuszy ALBO jestes cwaniakiem z funduszu ktory gra na emocjach tych ze .......Oj jak tym funduszom nie szkoda money na na tak bezwartosciowych pismakow:)
    > > A co do konca sesji to chyba juz przeczkolak nauczyl by sie tych zagrywek. Dawaj ponizej 17.50 to zobaczysz popyt:)

słuchaj piracik33 skoro mnie tak krytykujesz napisz mi kiedy ja tu jakąś nieprawdę napisałem na tym forum, znam tą spółkę od podszewki i piszę tylko prawdę. Przykro mi że kurs obecnie nie rośnie i nie jesteś zadowolony bo nie zarabiasz ale naprawdę nie ma podstaw do wzrostu a niestety są podstawy do spadku. No ale mam od jutra inne zadania i już mniej będę bywalcem forum MDG
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: ~mdg [31.61.253.*]
    Piszesz ale goowno prawdę sanderos. Jesteś zwykłym śmieciem i nikt cię tu poważnie nie traktuje.

Ot taki folklor.
    Was naganiacze poważnie traktują, myślicie że drobnica JEST NAIWNA I bedzie kupować tak drogo po 20 zł a Wy sami kupiliście po 5-7 zł tj. 200% taniej i teraz zrealizujecie zyski.. SKORO jesteście tak wytrawnymi graczami kupujcie by rosło, czemu nie kupujecie tylko oglądacie się na innych.
    Bo nie będę całego portfela lądował w jedną spółkę. Dywersyfikacja to podstawa. Twoje wpisy przesiąkniete zazdrością są żałosne. Nikt ci nie bronił kupić akcji po 5-7zł
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: ~316159 [31.6.159.*]
    Dnia 2023-06-05 o godz. 23:33 ~mdg napisał(a):
    > Bo nie będę całego portfela lądował w jedną spółkę. Dywersyfikacja to podstawa. Twoje wpisy przesiąkniete zazdrością są żałosne. Nikt ci nie bronił kupić akcji po 5-7zł

zgadzam się, słuszna racja i to właśnie gruby wykorzystuje gdy nie ma kupujących zbija kurs, nic na to nie poradzimy ja mam akcje nawet po 28 i pewnie długo nie odrobie strat.
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: ~Mdg [31.61.253.*]
    Gdzie tu masz zbijanie kursu przygłupie. Od miesięcy krązymy w okolicach 18zł

Niżej niż 18zl (+/- 0,5) nie zbije bo ostatnia emisja była po 18zl

Więc każda transakcja poniżej tej ceny to strata. Ale twoim zdaniem fundy lubią tracić kasę hehe :)
    obecnie na giełdzie rosną tylko zdrowe spółki typu Ailleron, Relpol czy Sanok które są bardzo tanie i osiągają duże zyski, syfy typu mdg czy elzab będą tylko spadać a ich akcjonariusze tylko tracić bo nie mają fundamentów do wzrostu ani odpowiednich przychodów. 18 zł też padnie niedługo .
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-06-06 o godz. 16:27 ~xd napisał(a):
    > obecnie na giełdzie rosną tylko zdrowe spółki typu Ailleron, Relpol czy Sanok które są bardzo tanie i osiągają duże zyski, syfy typu mdg czy elzab będą tylko spadać a ich akcjonariusze tylko tracić bo nie mają fundamentów do wzrostu ani odpowiednich przychodów. 18 zł też padnie niedługo .

Można mieć i Relpol i MDG - jedno nie wyklucza drugiego ( bierz przykład ze mnie )
    Jeżeli ty chcesz kogoś zniechęcić do posiadania akcji MDG, to raczej osiągasz odwrotny efekt.

Pisanie że nikt tego nie kupuje jest jakimś nieporozumieniem.
    "Syf typu mdg"..... ale siedzę całymi dniami na forum mdg i wypisuje jakieś bzdury .. :)
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-06-06 o godz. 16:56 ~mdg napisał(a):
    > "Syf typu mdg"..... ale siedzę całymi dniami na forum mdg i wypisuje jakieś bzdury .. :)

spadnie to się dokupi.
    tu kierunek w kontekście perspektyw jest już dawno wyznaczony
    Dnia 2023-06-06 o godz. 17:02 sandman76 napisał(a):
    >
    >
    > spadnie to się dokupi.
    > tu kierunek w kontekście perspektyw jest już dawno wyznaczony

odbicie zdechłego kota pod dystrybucję niewiele tu sandman76 załatwia, wczoraj sypano tu nawet po 17,66 zł by się pozbyć gniota po dużych wzrostach a to daje wiele do myślenia.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.236.137.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-06-08 o godz. 08:13 ~xd napisał(a):
    > Dnia 2023-06-06 o godz. 17:02 sandman76 napisał(a):
    > >
    > >
    > > spadnie to się dokupi.
    > > tu kierunek w kontekście perspektyw jest już dawno wyznaczony
    >
    > odbicie zdechłego kota pod dystrybucję niewiele tu sandman76 załatwia, wczoraj sypano tu nawet po 17,66 zł by się pozbyć gniota po dużych wzrostach a to daje wiele do myślenia.

uwielbiam takie dywagacje - szczególnie od jesieni 2022 :)

cóż - różnimy się w ocenie spółki. Tym lepiej dla mnie :)
  • Re: Ip 31.6.159 Autor: ~Medical [94.254.183.*]
    Sypią
  • Re: Nikt tego nie chce już kupować ! Autor: ~Inwestor [94.254.162.*]
    Podbijam żeby każdy widział, że xd to typowy troll, który zawsze się myli :)
  • Re: Nikt tego nie chce już kupować ! Autor: ~xd [31.6.159.*]
    widzisz przecież jak dużo kurs urósł, wiecznie rosnąć nie będzie a to daje wiele do myślenia.
    Tak samo pisałeś jak kurs był po 18 więc zamilcz :)
    Widzisz ile byś zarobił jakbyś zamiast pisać na forum kupił akcje mdg? :)
  • Re: Nikt tego nie chce już kupować ! Autor: ~Marcomp [188.137.46.*]
    Lecimy w dół
  • Re: Nikt tego nie chce już kupować ! Autor: ~observer [83.23.242.*]
    To leć. My lecimy dalej w górę.
[x]
MEDICALG -1,63% 39,25 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.