ludzie wysoko ubrani w ten towar czekają na zyski, czy one będą w kolejnych kwartałach ? i jeszcze jedno pytanie czy bez zwrotu podatku nie było by sporej straty.
Dnia 2023-06-05 o godz. 14:27 ~mdg napisał(a): > Oj sanderosku > > > > Totalna kompromitacja :) miało spaść przecież na 14zł ... a nie bardzo chce > > > > Może sypniesz resztkami które ci zostały? :)
spoko spadnie, ale trzeba czasu widzisz chyba jak gruby umiejętnie wywala towar i trzyma kurs, przyjdzie czas na większą korektę poza tym ja tu żadnej póki co kompromitacji nie widzę.. póki co...
A ja widze od pazdziernika czyli od kiedy mam papier. Moze przypomne jak przy poziomie 10zl pisales o 6zl przy 15zl o 10zl pozniej jak wasz fund sprzedawal akcje to przy 23zl krzyczales ze bedzie 44zl I pozniej jak znow zbieraliscie pisales o 12zl....
Ogolnie mnie to smieszy bo niewielu znam takich jak wy bez żadnych zachamowan.
Kazdy.kto chce mize sprawdzic w historii postow jak manipulujecie.
Kiedys mnie to draznilo a teraz mam sie z kogo posmiac jak sledze sesje...
piracik33 ja nic nie manipuluje, spółka jest nadal bardzo słaba i jej kurs nie będzie rósł a spadał, tą słabość było dobrze widać dziś a szczególnie pod koniec notowań.
To co tu robisz caly czas na forum...hahahah
Nie masz akcji I uwazasz ze spolka jest przewartosciowana. To mamy dwa wyjscia,albo jestes cenionym doradca ktory dba o kapital niedoswiadczonych akcjonariuszy ALBO jestes cwaniakiem z funduszu ktory gra na emocjach tych ze .......Oj jak tym funduszom nie szkoda money na na tak bezwartosciowych pismakow:)
A co do konca sesji to chyba juz przeczkolak nauczyl by sie tych zagrywek. Dawaj ponizej 17.50 to zobaczysz popyt:)
Dnia 2023-06-05 o godz. 19:56 ~Piracik33 napisał(a): > To co tu robisz caly czas na forum...hahahah > > Nie masz akcji I uwazasz ze spolka jest przewartosciowana. To mamy dwa wyjscia,albo jestes cenionym doradca ktory dba o kapital niedoswiadczonych akcjonariuszy ALBO jestes cwaniakiem z funduszu ktory gra na emocjach tych ze .......Oj jak tym funduszom nie szkoda money na na tak bezwartosciowych pismakow:) > > A co do konca sesji to chyba juz przeczkolak nauczyl by sie tych zagrywek. Dawaj ponizej 17.50 to zobaczysz popyt:)
słuchaj piracik33 skoro mnie tak krytykujesz napisz mi kiedy ja tu jakąś nieprawdę napisałem na tym forum, znam tą spółkę od podszewki i piszę tylko prawdę. Przykro mi że kurs obecnie nie rośnie i nie jesteś zadowolony bo nie zarabiasz ale naprawdę nie ma podstaw do wzrostu a niestety są podstawy do spadku. No ale mam od jutra inne zadania i już mniej będę bywalcem forum MDG
Was naganiacze poważnie traktują, myślicie że drobnica JEST NAIWNA I bedzie kupować tak drogo po 20 zł a Wy sami kupiliście po 5-7 zł tj. 200% taniej i teraz zrealizujecie zyski.. SKORO jesteście tak wytrawnymi graczami kupujcie by rosło, czemu nie kupujecie tylko oglądacie się na innych.
Bo nie będę całego portfela lądował w jedną spółkę. Dywersyfikacja to podstawa. Twoje wpisy przesiąkniete zazdrością są żałosne. Nikt ci nie bronił kupić akcji po 5-7zł
Dnia 2023-06-05 o godz. 23:33 ~mdg napisał(a): > Bo nie będę całego portfela lądował w jedną spółkę. Dywersyfikacja to podstawa. Twoje wpisy przesiąkniete zazdrością są żałosne. Nikt ci nie bronił kupić akcji po 5-7zł
zgadzam się, słuszna racja i to właśnie gruby wykorzystuje gdy nie ma kupujących zbija kurs, nic na to nie poradzimy ja mam akcje nawet po 28 i pewnie długo nie odrobie strat.
obecnie na giełdzie rosną tylko zdrowe spółki typu Ailleron, Relpol czy Sanok które są bardzo tanie i osiągają duże zyski, syfy typu mdg czy elzab będą tylko spadać a ich akcjonariusze tylko tracić bo nie mają fundamentów do wzrostu ani odpowiednich przychodów. 18 zł też padnie niedługo .
Dnia 2023-06-06 o godz. 16:27 ~xd napisał(a): > obecnie na giełdzie rosną tylko zdrowe spółki typu Ailleron, Relpol czy Sanok które są bardzo tanie i osiągają duże zyski, syfy typu mdg czy elzab będą tylko spadać a ich akcjonariusze tylko tracić bo nie mają fundamentów do wzrostu ani odpowiednich przychodów. 18 zł też padnie niedługo .
Można mieć i Relpol i MDG - jedno nie wyklucza drugiego ( bierz przykład ze mnie ) Jeżeli ty chcesz kogoś zniechęcić do posiadania akcji MDG, to raczej osiągasz odwrotny efekt.
Pisanie że nikt tego nie kupuje jest jakimś nieporozumieniem.
Dnia 2023-06-06 o godz. 17:02 sandman76 napisał(a): > > > spadnie to się dokupi. > tu kierunek w kontekście perspektyw jest już dawno wyznaczony
odbicie zdechłego kota pod dystrybucję niewiele tu sandman76 załatwia, wczoraj sypano tu nawet po 17,66 zł by się pozbyć gniota po dużych wzrostach a to daje wiele do myślenia.
Dnia 2023-06-08 o godz. 08:13 ~xd napisał(a): > Dnia 2023-06-06 o godz. 17:02 sandman76 napisał(a): > > > > > > spadnie to się dokupi. > > tu kierunek w kontekście perspektyw jest już dawno wyznaczony > > odbicie zdechłego kota pod dystrybucję niewiele tu sandman76 załatwia, wczoraj sypano tu nawet po 17,66 zł by się pozbyć gniota po dużych wzrostach a to daje wiele do myślenia.
uwielbiam takie dywagacje - szczególnie od jesieni 2022 :)
cóż - różnimy się w ocenie spółki. Tym lepiej dla mnie :)