Od miesiąca męczyłem się wychodząc z tego gniota. Dziś sprzedałem ostatnie akcje. Pewnie w najbliższych dniach odczujecie ulgę bez nawisu podażowego. Powodzenia, ja już tu raczej nie wrócę.
Przecież to ściemniacz i manipulant, przed najwiekszymi premierami sprzedaje wszystko, w innym temacie twierdzi, że spółka wyda jedną grę w tym roku, a teraz dzieli się swoimi ciężkimi sprawami na forum, smutny, że wszystko sprzedał na "gniocie". Litości...
Każdy ma swoją mądrość. Życzę Wam żeby te największe premiery się zmaterializowały. Żadna spółka gamingowa na GPW nie wyda tyle premier w roku ile CFG Wam obieca. Od miesiąca każdy sprzedany pakiet CFG zamieniałem na CDR. Zobaczymy na koniec roku kto miał rację. Ja żałuję straconego czasu i pieniędzy tutaj i znudziło mi się już czekanie na gruszki na wierzbie. Gdyby przeglądnąć forum z ostatnich dwóch lat, to każde wyjście z papieru groziło sprzedażą tuż przed wielką premierą. Sami sobie odpowiedzcie ile ich było w tym czasie. Wyszedłem ze stratą ponad 60% taki ze mnie manipulant. Pozdrawiam.
Ja glupiego 5k akcji nie mogłem kilkanaście dni wypchać, więc zgadzam się, że jak będzie impuls, to kilkanaście , kilkadziesiat % w ciągu dnia jest niemal pewne. Mnie poprostu znudziło się czekanie na ten impuls.