Hmm?skoro sądzicie że słaba spółka ci co tak zachęcają do sprzedaży zróbcie pierwszy krok i wystawców na sprzedaż przecież według was słaba spółka dajcie przykład jak się sprzedaje
Ja sprzedałem jak było 5, ze stratą jakąś straszną. Najlepsza decyzja giełdowa w życiu xD Nie zazdroszczę tym uwiązanym którzy czekają na jakiekolwiek odbicie, żeby wyrzucić śmieci do zsypu.
Jak dla mnie możesz te akcje trzymać sobie i trzydzieści lat, albo je zeżreć. Naprawdę mnie to nie interesuje xD z mojego doświadczenia na temat tej wairygodności tego odpadka im prędzej tym lepiej, bo powrotu na 12 to tu nigdy nie zobaczycie. Ale możesz mieć inne nadzieje, a ja mogę się mylić. Możemy się wspaniale różnić na tej górze śmiecia :D
Te a jak sprzedałeś akcje to czemu tu jesteś a jak masz to wystaw ja kupię a ty będziesz miał spokój ty myślisz że tu ludzie bez mózgu są niemądry jesteś!!!!!
A jestem - bo mogę. Bo moją stratą sobie tu wykupiłem pakiet VIP. TABAKA GOLD CARD. I sobie teraz z drinkiem z palemką oglądam ten wolumen kilku transakcji dziennie, i patrzę jak sobie piszecie różne rzeczy bez zważania na interpunkcję. Super zabawa, polecam!
Rzeczywiście, małostkowe z tego punktu widzenia. Ale ja to widzę jako swego rodzaju ostrzeżenie. W wolnej chwili przejrzę wasze prognozy sprzed choćby roku. Jak się okaże za jakiś czas, że się mylę, no to wasza oliwa sprawiedliwa.
A tak naprawdę to ile masz akcji tej spółki po co się udzielasz umoczyles to sprzedaj po co się męczysz a tak merytorycznie to co powiesz o spółce pajacu
Widzę, że Aaa miał incydent ekstrementowy. Nerwowy jesteś jak na akcjonariusza tak przyszłościowej spółki. Poza tym zachęcam do szlifowania umiejętności czytania ze zrozumieniem, nawet na starość - jak napisałem, nie mam obecnie akcji 01.