Na ogromnej ilości spółek obecnie odbywa się etap odbierania akcji od ludzi i celowo zaniżają kurs. To będzie niesamowite widzieć jak te firmy odbijają w jednym momencie i będą rosły przez tydzień czasu na widłach. Widać ustalają plan odgórny by w przyszłości mieć pożytek z tłumaczenia takich wydarzeń przez analityków. A grubasy zarobią najwięcej bo mają najwięcej kasy.
Dokładnie tak jak piszesz ,a w wątku (ktoś go namierzył) jest opisane co w ciągu następnych paru dni ,a nawet czasami tygodni dzieje się z kursami akcji !!!. ,ale czy nie opłaca się poczekać jeśli do zarobienia będzie około 100 % ,albo przynajmniej 50 % .Moim zdaniem warto poczekać i nie uginać się presji głupich wpisów, bo to wszystko zazwyczaj działa na odwrót ,czyli jak pięknie piszą to wywalają ,a jak jest pełno negatywnych komentaży z różnych numerów IP i po 5,6,7 łapek czerwonych w ciągu godziny na pozytywnych wpisach, to znaczy że działa jeden większy spekulant ,który prędzej czy później puści kurs o 30,50 ,70 lub nawet 100 % na bardzo małych spółkach ,a piramid właśnie do takich należy !!!.
Wy tak na serio? :-)
A może to cia? A w ufo też wierzycie? I w yeti? :-)
Jaki akcjonariat taki kurs, niestety. Ale dla prezia to idealnie bo zrobi co chce a wy nie zrozumiecie nawet.
Tak jak z emisją, tak jak z ustawami na wza.
Nieoczytany akcjonariat, wymarzony dla prezia kombinatora :-)
A gdzie ja napisałem raz żebyście nie kupowali? A kupujcie sobie, najlepsza lekcja to lekcja po kieszeni.
Ja tu wpadam prostować kłamstwa co by ludzie mieli pełen obraz w momencie kupna/sprzedaży.
A co zrobią to mnie nie interesuje, nawet robię to wbrew sobie poniekąd bo mam akcje po 40 pln :-) Uwierzyłem w prezesa, zespół OM, wstyd, ale nawet czytałem wypociny jqn. Przy czym teraz widzę że on wrzuca tylko to co wygodne, mam pewne podejrzenia co do niego :-)
Ogólnie wolna wola, ale to pozwala mi na pisanie tego co uważam za słuszne. Demokracja, wolność słowa :-)
Ha,ha ha, znowu bb kłamie !!!. ,a po każdym pozytywnym wpisie zaraz jest po 3,4,5 i więcej łapek w dół,a ilość łapek pozytywnych w jego wpisach przewyższa negatywne( niezły spekulant) . Dawno takiego czegoś nie widziałem!!!!.To świadczy tylko o tym z ilu numerów IP ,oraz nicków kożysta.
Ale on to przez kumpli łapkuje jako jeden,ja tez mogę zadzwonić po kolegach dawajcie łapki itd.
Ale on ma przeciwko sobie jednemu dużo łapek ,,naturalnych” większego grona ludzi.