• ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~luzaczek [83.31.251.*]
    Bałwany????? A tak żeście się przekrzykiwali jak było gó...no!!!!!!!!!!!!!
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~nowy [195.137.94.*]
    witam cały czas jestesmy tylko mysle ze kazdy szykuje strategie na jutro po jakiej cenie wystwic na kupno ja juz jestem zapakowany od 2 miesiecy i mysle ze ty tez warto poczytac czym sie zajmuje firma która kupiła 78 milionów akcji to jest klucz do sukcesu zajmuja sie produkcja zaworów uzywanych w energetyce jest to dobry temat na te czasy na swiecie i uwazam ze epigon szybko pojdzie w gore .
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~luzaczek [83.31.251.*]
    A to sorry , bo po takim sukcesie , jak na tak gów,,,,ną sesję , to myślałem , że juz wszyscy wymarli!!!! Pzdr!!!
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~dociekliwy [194.54.17.*]
    Zatkało do tego stopnia, że poszukaliśmy firmy Pro Service, bowiem zarząd nie był łaskaw podać szczegółów. I wyszło: 0000201449
    "PRO SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
    SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
    pomorskie, GOŚCICINO, ROBAKOWSKA 75

Również wyszło na stronie GIW, że pod tym adresem inna firma ma zakład przetwórczy:

22151814 Mc Koy Sp. z o. o. "84-241 Gościcino ul. Robakowska 75"

No to która firma kupiła te akcję? Pro Service od detektorów, czy od ryb ?

• Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~emakler [89.77.28.*]
    nie mamy czasu na gadki szmatki. trzeba wystawiać na jutro zlecenia sprzedaży PKC. :-)
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~gruby [195.137.94.*]
    e makler czekam na twoje akcje wystaw juz dzisiaj i napisz po ile zaraz od ciebie zabiore na otwarciu pozdrawiam daje od reki 0,24gr. pozdrawiam
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~emakler [89.77.28.*]
    dajesz po 0,24 zł? dobra, wywalam Mewę i FONa. :-)
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: akcjo [156.17.230.*]
    jak mówiłem tak się stało :) teraz pyza powinien napisać że to on się zapakował za 400 tyś zł :) i tylko tak ściemniał :)
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~pyza mrożona [195.117.112.*]
    Dnia 2008-11-12 o godz. 22:02 akcjo napisał(a):
    > jak mówiłem tak się stało :) teraz pyza powinien napisać że
    > to on się zapakował za 400 tyś zł :) i tylko tak ściemniał
    > :)
    Więc piszę , że nie zapakowałem się w tego śmiecia . A wasza eksplozja entuzjazmu jest żałosna . Ubieranko w akcje Epigona to klasyczny ksiązkowy przykład dla nierozumiejących realiów giełdowych nowicjuszy .. Ale nauka słono kosztuje .. Proponuje zwiększać stan posiadania skoro taka to perełka na NC a nie wyczekiwać i zaklinać rzeczywistość... AKCJO DO BOJU -- KUPUJ .......
    A jak wygląda dziś Epigon -- CZAR PRYSŁ --
    Luzaczek ucichł -- smutne to ... Marne 16% wzrostu a on był w siódmym niebie.....
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~luzaczek [83.31.233.*]
    Jestem , jestem , lubię śmiecie , na nich najlepsza jazda zawsze jest!!!! A kaskę , którą zainwestowałem w śmiecia na dzień dobry uważam za straconą!!! I albo zyski nadzwyczajne albo nic się nie dzieje!!!
    przeciez to klasyczne zbieranie a nie ubieranie :) skacze sie wyzej a potem zaniza sie zeby sie sprawej zapelnilo i znow jazda :) inaczej za szybko by poszlo w gore :) i zysk mniejszy :) jak dla mnie to za male zyski czekam na wieksze :)
  • Re: ZATKAŁO WAS!!!!!!!!??????? Autor: ~tr [83.21.182.*]
    Ciekawe, ile Pyza zarabia na giełdzie i czy wogóle gra?
    16 % jest mało w kilka dni, zanieś gotówkę do banku dostaniesz 8% za rok;-))
    Dnia 2008-11-13 o godz. 11:29 ~tr napisał(a):
    > Ciekawe, ile Pyza zarabia na giełdzie i czy wogóle gra?
    16
    > % jest mało w kilka dni, zanieś gotówkę do banku dostaniesz
    > 8% za rok;-))

Dzięki za radę ale są banki gdzie można dostać > 9% .Na giełdzie gram w chwili obecnej raczej obserwuję niż kupuję . Chociaż dziś kupiłem pare tysięcy akcji Hurtimpexu i zamierzam nieżle zarobić jutro sprzedając . Polecam kupno w chwili obecnej zarobek będzie większy niż 16% i nie w kilka dni a dziś i jutro ...
    tak mi się zdawało że pyza ma śmieszny kapitał :) cały obrót hurtimexu dziś to 38 tyś :) czyli nawet gdyby tylko pyza kupował i miał tam powiedzmy 10% kapitału do i tak daje 170 tyś zł :) nie ma to jak potężny inwestor :)
    Dnia 2008-11-13 o godz. 11:57 akcjo napisał(a):
    > tak mi się zdawało że pyza ma śmieszny kapitał :) cały
    > obrót hurtimexu dziś to 38 tyś :) czyli nawet gdyby tylko
    > pyza kupował i miał tam powiedzmy 10% kapitału do i tak
    > daje 170 tyś zł :) nie ma to jak potężny inwestor :)

Akcjo litości czy ty jesteś nowicjuszem na giełdzie bo czytając ten post dochodzę do takiego przekonania . Mam rozumieć , że twój cały kapitał ulokowałeś w Epigonie . Podstawowa zasada inwestowania na giełdzie to nie pakować wszystkiego w jedną spółkę..
    A taki potęzny inwestor jak ty nie ma ~~ 1200 zł. aby zdjąc 5500 akcji po 0,20 zł.
    Idę o zakład , że nawet nie posiadasz połowę tej kwoty którą wymieniłeś...Co ja piszę nawet 1/3 ...
    Kupiłeś Epigona za około 10 000 -12 000 zł.. I czekasz teraz od kilku miesięcy jakby wyjść z minimalnym zyskiem to poczekasz sobie kolejne kilka miesięcy od czasu do czasu podskakując do góry z radości , że Epigon wzrósł o kilka %..
    Czy zastanawialiście się co będzie jak będzie nowa emisja akcji i ile będą wtedy warte ???? Na pewno nie , żyjecie chwilą , że kiedyś przyjdzie spekulacyjny wzrost i sprzedacie z zyskiem ............ Ale ile można się czarować i c zekać...
    Jesteście dla mnie niezłym zjawiskiem socjologicznym , które warte jest upowszechnienia dla potomnych i dlatego sledzę przy okazji wasze poczynania .
    Żadnego komentarza od godziny 12.25 .Co się dzieje? Zwątpiliście w potegę Epigona..
    A może sprzedaliście swoje pakieciki .. Akcjo - nie mam na myśli twoich potężnych pakietów....
    Nie chcę komentować sam swoich postów ... Więc rozstaje się z wami . Żegnajcie jeszcze zatęsknicie za mną ....
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.