• Ucisk akcjonariusza Autor: ~Akcjonariusz [31.61.188.*]
    To co obserwuję od dłuższego czasu to istny skandal. Grupa ludzi zainteresowanych robi wszystko żeby zaniżyć/ utrzymać kurs na najniższym poziomie. Kupują, sprzedają , spekulują kursem akcji. Ja mam czas._Poczekam choćby 10 lat. Trzymajcie się akcjonariusze, kiedyś się to skończy,
  • Re: Ucisk akcjonariusza Autor: ~ArchX [46.134.150.*]
    Spółka nie jest łatwa dla graczy giełdowych ale nie jest tzw. giełdowym trupem gdzie kurs zmienia się nieznacznie przez lata. Warto przeanalizować historyczny wykres GLC i zobaczyć że bryka kilkaset procent co jakiś czas. Mała płynność.
  • Re: Ucisk akcjonariusza Autor: ~agnieszka [91.215.44.*]
    Najgorsze, że już nie bryka mojemu mężowi, ale jako naczelny płatny troll zalecam kupować, bo później odkupią to od nas za 5 PLN
  • Re: Ucisk akcjonariusza Autor: ~ArchX [46.134.5.*]
    ...a gdzie braliście ślub chłopaki? Z ciekawości tylko pytam.
  • Re: Ucisk akcjonariusza Autor: ~agnieszka [31.0.44.*]
    Znowu ktoś podszywanie się pode mnie festiwalu nie ładnie a 5 zł będzie po wynikach za półrocze jak będą porównywalnej do 1 kwartału
  • Re: Ucisk akcjonariusza Autor: ~Mm [80.238.118.*]
    5 będzie jak zaczną skupować akcje
    Nie wiem po co płacą animatorom rynku, chyba że wyznaczyli im kierunek w dół.
  • Re: Ucisk akcjonariusza Autor: ~leeyebe [91.215.44.*]
    Ok, a możemy się umówić się co zrobicie jak po wynikach za półrocze nie będzie 5 , na nawet 4 PLN. Co wtedy powiecie ? Fajnie, że to wszystko zostaje w necie i sobie tamat odświeżę po wynikach jak znów będziecie ludzi starali się naciągnąć. Pewnie po wynikach politycznych napiszecie, że jednak chodzi o wyniki roczne i tak w koło Macieja
[x]
DMGROUP 1,04% 2,91 2025-12-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.