Z tego co widziałem to on wyraźnie napisał ze chce dane kancelarii a nie twoje prywatne wiec nie manipuluj również poddaje pod wątpliwość twoja aktywność na forum.
To podaj mitomanie a nie wyłudzaj dane wrażliwe skoro wyświetli się w internecie czyli to dane jawne chyba jako ktoś kto rzekomo prowadzi kancelarie prawna powinieneś wiedzieć No chyba ze znów bredzisz jak zawsze z reszta xD
P.S. Ja jako pierwszy prosiłem o kontakt do tej urojonej „kancelarii” i od roku nadal nie podałeś kompletne zero wirgodnosci hehe
Widzę ze twój nick nie jest przez przypadek bo ten mitoman wyraźnie napisał ze ta kancelaria jest jego co za ludzie są na tym forum xD to jakaś aberracja
Dnia 2023-06-03 o godz. 17:27 ~Hehe napisał(a): > Widzę ze twój nick nie jest przez przypadek bo ten mitoman wyraźnie napisał ze ta kancelaria jest jego co za ludzie są na tym forum xD to jakaś aberracja
Przez przypadek to ciebie zrobili i męczysz się teraz na tym świecie -:)
Twoje wpisy potwierdzają twój iloraz inteligencji , a te twoje hehehe to poniżej qutasa , wywodzisz się z marginesu społecznego , czyli ludzi gorszego sortu , hehehe -:)
„ ~Gamoń odpowiada ~Hehe 2023-06-03 17:11 IP 83.28.215.*
Jak by Ci podał to byś ich przekupił , prawnik nie dba o sprawiedliwość tylko o pieniądze , ten wygrywa co więcej płaci .”
Tutaj był pokaz twojego ilorazu planktonie heheheh wszyscy się tu z ciebie śmieją w rodzinie pewnie tez jak by mogli to tu by tu przyznali mi racje hehehe