Za tyle lat poniżania, arogancji i złodziejstwa w ułomnym państwie bez instytucji, które powinne temu przeciwdziałać nastał czas zapłaty. Mimo wszystko to smutne, że to było możliwe w kraju gdzie mamy instytucje do w sumie nie wiem czego. Płacić złodzieje macie z czego, a chcieliśmy ugody przy procesie wiele lat temu, chytry złodziej trzy razy traci. Pozdrawiam wszystkich którzy wytrzymali te lata pogardy
Po tych wszystkich kombinacjach splirach nowych emisjach resplitach kłamliwych komunikatach ich kreatywnej księgowości i po tych wszystkich latach braku możliwości odliczenia straty jeśli ktoś usrednial itp a teraz konieczności zapłacenia podatku praktycznie od wyjascia nanzero. Uważam że minimum naprawdę minimum to cena powyżej 100 weźmy pod uwagę że głupia 2% lokata przez te kilkanaście lat daje prawie 30% to wszystko trzeba doliczyć i wg mnie dopiero powyżej 100 generuje się prema za cierpliwość i stracone nerwy...
Jestem oczywiście- ZA. Warto jednak przeanalizować ich możliwe opcje. Są zawzięci i chciwi a powyżej pewnej kwoty (jakiej nie wiem?) mogą szukać innych rozwiązań. Pozostać SA poza gpw z drobnym, zatwardziałym akcjonariatem
Pytanie jaki mają pułap cenowy z determinacją na wycofanie spółki ( nie wiem jakie są koszty bycia na GPW w skali roku i jakie to ma znaczenie przy znanych wynagrodzeniach dla zarządu i RN).
jestem z Wami od ponad 12 lat. bylem w sporze sadowym z Wami. Wszytsko co piszecie to prawda. Mysle ze boja sie tych wyborow i tego ze spolce sie dobrze wiedzie w kontekscie nas wrzodow na dupie.
No właśnie też tak myślę.30 sesji do końca,niech kupują srednio po 1000-1500 szt to dopiero połowa.Chyba że będą podciągać cenę w trakcie trwania zaproszenia.
Jest jeszcze opcja- że oficjalnie nie podniosą, a słupy będą kupowały drożej i oddawać niby po 17,6, a reszta pod stołem. Trzymamy do czasu godziwej wyceny!!!
Optymalna dla nich strategia to rozciągnięcie w czasie zaproszenia. To zrobili. Kupowanie na rynku z delikatnym podnoszeniem ceny odpowiednio do podaży. Podaż jest jednak mało elastyczna. Akcjonariat doświadczony i zatwardziały. Czekamy długo, poczekamy jeszcze.