• byłem na WZA i wnioski Autor: ~MC60 [5.173.19.*]
    Firma bardzo dobrze zorganizowana, nowy park magazynowy, sprawnie działający. Procesy techniczne/zamówień nie tylko przebieg WZA zinformatyzowane. Transport części na duże odległości kurierami zewnętrznymi, blisko pojazdami własnymi do 3,5 t. Działalność w strefie ekonomicznej (ulgi). Nawet nie korzystali z żadnej tarczy pomocy rządowej jak inni naciągacze zarejestrowani na Malcie, Cyprze, Luxemburgu czy w USA/Israelu. Cena prądu też nie przeszkadza bo mają wieloletnią umowę. Produkcji tanich akcji dla nierobów (tzw. program motywacji) nie planują. Najważniejsze otwarcie bazy magazynowej w Zgorzelcu. Głównych udziałowców nie było bo jak się ma razem 60 mln akcji to 15 groszy dywidendy wystarczy na długo. Scalenia akcji nie planują i warsztatów naprawy przy magazynach nie planują. Skupiają się na dystrybucji części, popyt duży. Nad polityką dywidendy teraz nie myślą. Wszystko skupia się na rozwoju/inwestycjach. Było szybko, sprawnie, ok. 1,5 h, widać wielką współpracę/współdziałanie Zarządu z RN. Kanapek/burgera/hotpsa nie było, tylko kawa + cukierki (inwestycje to nr 1).
  • Re: byłem na WZA i wnioski Autor: ~greg [188.147.105.*]
    znakomicie, warto trzymać na longa
  • Re: byłem na WZA i wnioski Autor: ~monkahead [88.220.76.*]
    Dzięki za obiektywną ocenę, wygląda to obiecująco, akumuluję cały czas jako long-term, z założeniem stopy zwrotu +300% w przeciągu 5 lat :)
  • Re: byłem na WZA i wnioski Autor: ~greg [188.147.108.*]
    ja 100% w przeciągu roku, jutro dywid. płacą
[x]
AUTOPARTN 13,83% 25,10 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.