• Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Z porozumieniem lub bez rejestrujcie się na walne odzyskajcie kontrole nad swoimi pieniędzmi zabraną wam przez 5% akcjonariusza
    ja na razie będę działał nie pisał bo na forum jest wielu etatowych troli 5% akcjonariusza ziejących jadem do wszystkich którzy krytykują prezesa działającego na szkodę waszą i spółki do zobaczenia na walnym.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [46.204.44.*]
    No prz3ciw na walnym ma cie nie być, Rozumiem że z Nowego Sącza jest daleko,ale przyjedz może na miejscu wyplacil nam po 10 gr za akcję. W sumie można to zrobić w tej kancelarii co spotkanie.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Nie martw się ja dotrzymuję słowa jak 5% akcjonariusz zostanie odwołany to kupię akcje tak jak obiecałem w przeciwieństwie do chwasta prezesa który wiele obiecywał a nic nie dotrzymał. Ja nie mam ambicji być prezesem na to stanowisko trzeba ogłosić konkurs.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Uwaga [37.47.124.*]
    PODAJ NAZWĘ KANCELARII TO SAM TAM ZADZWONIĘ A NIE PODSTĘPEM I OSZUSTWEM USIŁUJESZ WYŁUDZIĆ INFORMACJE TWORZĄC FAŁSZYWY E-MAIL w czym problem podać takie informacje skoro uważasz ze jesteś uczciwy??
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Uwago podaj na forum swoje dane i telefon a zaraz pojawią się moje dane i telefon uczciwy trolu.
[x]
APIS 6,67% 0,02 2026-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.