Dnia 2023-06-02 o godz. 13:08 ~mdg napisał(a): > Zamiast pozwolić kursowi urosnąć to blokują, wyprzedają się z akcji, knują i manipulują kursem.. > > > > Po co ? Nie chcą zarobić ?
Spytaj Nikiego moze ci powie:):):) A tak na serio to rozgrywaja papier wzorcowo. Zobacz jak pieknie wytrzepali leszcza pa wynikach. Pazerni sprzedali z nadzieja ze odkupia po 15 i co.......:) Nie trzeba windowac papieru zeby dobrze zarabiac na obecnym etapie. Poza tym wyzbierali na 6zl na 12 na 15 na 18 i teraz po nastepnym info wskoczymy na wyzszy poziom.... Jak dla mnie ekstraklasa:)
Dnia 2023-06-02 o godz. 13:18 ~piracik33 napisał(a): > Spytaj Nikiego moze ci powie:):):) > A tak na serio to rozgrywaja papier wzorcowo. Zobacz jak pieknie wytrzepali leszcza pa wynikach. Pazerni sprzedali z nadzieja ze odkupia po 15 i co.......:) Nie trzeba windowac papieru zeby dobrze zarabiac na obecnym etapie. > Poza tym wyzbierali na 6zl na 12 na 15 na 18 i teraz po nastepnym info wskoczymy na wyzszy poziom.... > Jak dla mnie ekstraklasa:)
A juz sir ludzilem ze wyszliscie calkowicie po wynikach o bedziemy mieć kretynskich postow na forum mniej. Niestety jak widac fudnusz dalej trzyma pozycje I pisarze dalej bzdury wypisuja.....:)
ZENADA.....
Dnia 2023-06-05 o godz. 13:17 ~Piracik33 napisał(a): > A juz sir ludzilem ze wyszliscie calkowicie po wynikach o bedziemy mieć kretynskich postow na forum mniej. Niestety jak widac fudnusz dalej trzyma pozycje I pisarze dalej bzdury wypisuja.....:) > > ZENADA.....
no cóż nie mogę Cię zapoznawać z naszymi założeniami i celami inwestycyjnymi ale widzisz sam jakim gniotem jest ten MDG, gołym okiem widać że trwa dystrybucja i o wzrostach trzeba zapomnieć do póki firemka nie pokaże większych przychodów ze sprzedaży, bo te 11,290 mln zł to śmiech na sali takie mają ośrodki zdrowia i maleńkie szpitaliki.