Złotówa nie wyplaci akcjonariuszom żadnej dywidendy ani teraz ani w przyszłości, on zongluje tylko aktywami i przesunieciami i wypożyczkami nie obraca żywą gotówką, na większości spółek wzrosty a tutaj jedna transakcja znowu robi się marazm, jak kurs KCI ma rosnąć jak w najbliższym czasie nie bedzie żadnych pozytywnych informacji ze spółki znowu trend boczny kolejny rok
To jest tylko propozycja zarządu, a decyduje ostatecznie zgromadzenie. Ja myślę, że dywidenda jednak będzie, a to jest tylko taki blef, żeby taniej kupić. A jak już będzie dywidenda to wtedy ODPAŁ!!! Co myślisz Adrian? Ja w każdym razie kupuję.
I znowu schodzimy do poziomow groszówek, kurs nie ma mocy do dalszych wzrostów, jutro poniżej złotówki z powolnym schodzeniem, wiadomości nie bedzie żadnych tutaj tylko informacja o raporcie i o walnym czyli najlepsze już było, można sprzedać i łapać poziomy z niższego pułapu
To już piąta sesja na minusie dobrze idą spadki i najlepsze że nikt tego nie pociągnie do góry a na 1,50 zł. czeka 750 kilo do rozebrania nie ma zainteresowanych
hiena nikogo nie oszukał. przecież od początku mówił, ze cały majątek spółki jest dla niego. dlatego uważam, że hiena jest "uczciwy". nic nikomu nie obiecywał i słowa dotrzymał :) .
Dnia 2023-06-08 o godz. 08:15 ~robak napisał(a): > hiena nikogo nie oszukał. przecież od początku mówił, ze cały majątek spółki jest dla niego. dlatego uważam, że hiena jest "uczciwy". > nic nikomu nie obiecywał i słowa dotrzymał :) .
Ależ oczywiście, że obiecywał. Obiecywał "ponadprzeciętne" zyski dla akcjonariuszy. Pytanie tylko o konkretnie jakich akcjonariuszy mu chodziło...