Na dniach spodziewam sie tutaj znaczacego info. Jak dotad przeczucia mnie nie myliły na tym papierku. Przypomne sie za kilka dni. Zasadnicza sprawa : nie pasuje mi taka dywidenda do tego kursu. Ostatnie dni to ewidentnie sterowanie kursem i to takie bezczelniejsze. To juz znaczaco nizej nie spadnie. Pozdro dla trzymajacych dzielnie papier
Dnia 2023-06-01 o godz. 18:53 ~Kolber napisał(a): > Na dniach spodziewam sie tutaj znaczacego info. Jak dotad przeczucia mnie nie myliły na tym papierku. Przypomne sie za kilka dni. Zasadnicza sprawa : nie pasuje mi taka dywidenda do tego kursu. Ostatnie dni to ewidentnie sterowanie kursem i to takie bezczelniejsze. To juz znaczaco nizej nie spadnie. Pozdro dla trzymajacych dzielnie papier
Rozumiem że liczysz na pozytywne info? Ja niestety nie, bo wątpię żeby ta aktualna akcja z kursem miała się pozytywnie zakończyć dla drobnych.
Kurde CBA i HSJ. Wystarczy spojrzeć na kurs rok temu. Czego Wy nie rozumiecie? Spadło na 3.8 z 6.5. kupiłem wtedy za mało. Wzrosło z 3.8 na 11. Sprzedałem część po 10. Dokupiłem po 10.56 i po 7.9. spadnie na 6 dokupie w pip. A są tu ludzie od 1.8... Wy nie macie żadnych akcji raczej. Po czorta tu się produkujecie??? Osób które kupiły po 11 raczej tu niewiele jest i jak już mówią, poczekajcie i będzie przynajmniej tyle.
Mysle ze jest przygotowywane podloze pod dobre info :) i tak jak pisalem wysokosc dywidendy nie bardzo pasuje do tego kursu co jest obecnie :) tutaj zostali inwestorzy ktorzy trzymaja ostro papier i coraz mniej ludzi jest sklonnych do wyrzucania papiera
Fakt, trochę ostatnio spadło, ale też miało z czego spadać. Pisałem wcześniej, aby trzymać papier i w dalszym ciagu sie pod tym podpisuje.
Mam sentyment do COGNORA.
Słabe ręce od
Zaklinanie rzeczywistości. Niedawno biznes radar podał o skróceniu 1/3 portfela, to myślisz, ze resztę będzie trzymał? A jeśli jest jeszcze parę ofe, ktore na suwaku sprzedają? Nie wiadomo ilu takich co mieli/mają jakiś ułamkowy udział
Tak tylko sie przypominam :) teraz jak ulica zacznie kupowac przy jednoczesnych zakupach prezesa to widze zasieg wzrostow do 12 zl. Prezesowi zaczyna sie chyba spieszyc z zakupami pod jakies wieksze info. Jeszcze raz pozdro dla wytrwałych nie bylo latwo ale wytrzymalismy
jak kurs był po3x to prezes podciągnął do 5 i wszyscy mówili ,że drogo a teraz to samo ,prezes kupuje i za chwile będzie 10x proszę sprawdzić wpisy sprzed roku
No chyba nie pod te 3.8zl ktore wieszczysz od dłuższego czasu:):):). Ale szcun za nagon bo pewnie jakis wklad miales na pazernych ktorzy sprzedawali zeby kupic za 3.8zl...dziękuję :)
Dnia 2023-06-01 o godz. 18:53 ~Kolber napisał(a): > Na dniach spodziewam sie tutaj znaczacego info. Jak dotad przeczucia mnie nie myliły na tym papierku. Przypomne sie za kilka dni. Zasadnicza sprawa : nie pasuje mi taka dywidenda do tego kursu. Ostatnie dni to ewidentnie sterowanie kursem i to takie bezczelniejsze. To juz znaczaco nizej nie spadnie. Pozdro dla trzymajacych dzielnie papier
Papier dalej jest skupowany :) wszystkie wskazniki na zielono przewiduje tutaj historyczny kurs w niedlugim czasie. I byc moze jakies grube info jest bardzo blisko.