• Powiem krotko Autor: ~Kolber [46.204.76.*]
    Na dniach spodziewam sie tutaj znaczacego info. Jak dotad przeczucia mnie nie myliły na tym papierku. Przypomne sie za kilka dni. Zasadnicza sprawa : nie pasuje mi taka dywidenda do tego kursu. Ostatnie dni to ewidentnie sterowanie kursem i to takie bezczelniejsze. To juz znaczaco nizej nie spadnie. Pozdro dla trzymajacych dzielnie papier
  • Re: Powiem krotko Autor: ~HSJ [31.0.70.*]
    Kupiłem 2 rosomaki 4 borsuki 8 krabów i jedną łódź podwodną za 6,94 i będę obserwował jak prezes wyciska ulicę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.180.61.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Powiem krotko Autor: ~pytek [37.47.152.*]
    Dlaczego tylko jedna lodz podwodna?
  • Re: Powiem krotko Autor: ~HSJ [31.0.70.*]
    Tylko tyle materiału miał Cognor na zbyciu na jedną łódź dlatego kurs leci na dno.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.152.*]
  • Re: Powiem krotko Autor: ~Kolber [46.204.76.*]
    Juz resztka spadziow i trolli zostala :) wroca z podkulonym ogonem to te mozecie sobie zapisac i ja sie przypomne na dniach
  • Re: Powiem krotko Autor: ~cba [193.200.123.*]
    Dnia 2023-06-01 o godz. 18:53 ~Kolber napisał(a):
    > Na dniach spodziewam sie tutaj znaczacego info. Jak dotad przeczucia mnie nie myliły na tym papierku. Przypomne sie za kilka dni. Zasadnicza sprawa : nie pasuje mi taka dywidenda do tego kursu. Ostatnie dni to ewidentnie sterowanie kursem i to takie bezczelniejsze. To juz znaczaco nizej nie spadnie. Pozdro dla trzymajacych dzielnie papier

Rozumiem że liczysz na pozytywne info? Ja niestety nie, bo wątpię żeby ta aktualna akcja z kursem miała się pozytywnie zakończyć dla drobnych.
  • Re: Powiem krotko Autor: ~Althor [89.64.123.*]
    Kurde CBA i HSJ. Wystarczy spojrzeć na kurs rok temu. Czego Wy nie rozumiecie? Spadło na 3.8 z 6.5. kupiłem wtedy za mało. Wzrosło z 3.8 na 11. Sprzedałem część po 10. Dokupiłem po 10.56 i po 7.9. spadnie na 6 dokupie w pip. A są tu ludzie od 1.8... Wy nie macie żadnych akcji raczej. Po czorta tu się produkujecie??? Osób które kupiły po 11 raczej tu niewiele jest i jak już mówią, poczekajcie i będzie przynajmniej tyle.
    Mysle ze jest przygotowywane podloze pod dobre info :) i tak jak pisalem wysokosc dywidendy nie bardzo pasuje do tego kursu co jest obecnie :) tutaj zostali inwestorzy ktorzy trzymaja ostro papier i coraz mniej ludzi jest sklonnych do wyrzucania papiera
  • Re: Powiem krotko Autor: raga [5.185.59.*]
    Fakt, trochę ostatnio spadło, ale też miało z czego spadać. Pisałem wcześniej, aby trzymać papier i w dalszym ciagu sie pod tym podpisuje.
    Mam sentyment do COGNORA.
    Słabe ręce od
  • Re: Powiem krotko Autor: ~HSJ [159.205.238.*]
    OK. posłucham Was dokupię jeszcze parę rsomaków borsuków krabów a może kolejną łódź podwodną .. ale poniżej 6.xx pln
  • Re: Powiem krotko Autor: ~Althor [37.47.216.*]
    Posłucham Twojej rady. Też dokupie po 6.xx
  • Re: Powiem krotko Autor: raga [79.188.55.*]
    Tak jak pisałem wcześniej, łapy pod dupę, zakopać, zapomnieć co najmniej na rok o papierze, nie wykonywać żadnych gwałtownych ruchów.

Giełda wynagradza tylko cierpliwych.
  • Re: Powiem krotko Autor: ~dollar [91.239.113.*]
    Zaklinanie rzeczywistości. Niedawno biznes radar podał o skróceniu 1/3 portfela, to myślisz, ze resztę będzie trzymał? A jeśli jest jeszcze parę ofe, ktore na suwaku sprzedają? Nie wiadomo ilu takich co mieli/mają jakiś ułamkowy udział
  • Re: Powiem krotko Autor: ~dollar [91.239.113.*]
    1/3 portfela chodziło o santandera
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.109.*]
    Powoli bede sie przypominał :) papier odleszczony mozna leciec na polnoc. Zostali tylko najmocniejsi
  • Re: Powiem krotko Autor: ~magik [89.231.60.*]
    Dokładnie jeszcze ponad dwa miechy do wynikow duze luki po stronie sprzedazy sygnalizuja skokowy wzrost wartosci kursu.
    Tutaj jedno jest pewne taniej nie bedzie papier jest ostro wyprzedany na tych poziomach
  • Re: Powiem krotko Autor: ~cba [193.200.123.*]
    Dnia 2023-06-05 o godz. 12:11 ~Kolber napisał(a):
    > Tutaj jedno jest pewne taniej nie bedzie papier jest ostro wyprzedany na tych poziomach

Kiedy myślisz że nie może być taniej giełda czasem pokazuje że jednak może.
  • Re: Powiem krotko Autor: ~HSJ [77.253.247.*]
    Kupiłem po 6,94 i jeszcze nie sprzedałem czekam na wasze 8, 9 i 10 może w tym roku doczekam ?
  • Re: Powiem krotko Autor: ~Althor [37.47.222.*]
    Drogo kupiłeś. Było w zeszłym roku po 4 zlote
  • Re: Powiem krotko Autor: ~Kolber [46.204.64.*]
    Tak tylko sie przypominam :) teraz jak ulica zacznie kupowac przy jednoczesnych zakupach prezesa to widze zasieg wzrostow do 12 zl. Prezesowi zaczyna sie chyba spieszyc z zakupami pod jakies wieksze info. Jeszcze raz pozdro dla wytrwałych nie bylo latwo ale wytrzymalismy
  • Re: Powiem krotko Autor: ~xxx [89.64.117.*]
    Czy ktoś mi racjonalnie wytlumaczy pod co to dzisiaj tak wystrzelilo ?
  • Re: Powiem krotko Autor: ~Althor [89.64.123.*]
    Serio? Prezes kupił po 9.54, a Ty się Dziwisz? Przypominam się z zakładem:)
  • Re: Powiem krotko Autor: ~Xxx [89.64.117.*]
    Serio pytam, bo nie jestem w temacie .
  • Re: Powiem krotko Autor: ~edek [5.173.194.*]
    jak kurs był po3x to prezes podciągnął do 5 i wszyscy mówili ,że drogo a teraz to samo ,prezes kupuje i za chwile będzie 10x proszę sprawdzić wpisy sprzed roku
  • Xxx Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    No chyba nie pod te 3.8zl ktore wieszczysz od dłuższego czasu:):):). Ale szcun za nagon bo pewnie jakis wklad miales na pazernych ktorzy sprzedawali zeby kupic za 3.8zl...dziękuję :)
    Prezes ma praktycznie cala dywidende na zakupy :) przeczekal az ulica sie wyleszczyla i zaczyna grubsze zakupy a zapewne jakies grubsze info go goni
  • Re: Powiem krotko Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-06-01 o godz. 18:53 ~Kolber napisał(a):
    > Na dniach spodziewam sie tutaj znaczacego info. Jak dotad przeczucia mnie nie myliły na tym papierku. Przypomne sie za kilka dni. Zasadnicza sprawa : nie pasuje mi taka dywidenda do tego kursu. Ostatnie dni to ewidentnie sterowanie kursem i to takie bezczelniejsze. To juz znaczaco nizej nie spadnie. Pozdro dla trzymajacych dzielnie papier

ależ jazda papierek cacy 20 zł niebawem
  • Re: Powiem krotko Autor: ~nowy [41.223.184.*]
    inshalla...
    Papier dalej jest skupowany :) wszystkie wskazniki na zielono przewiduje tutaj historyczny kurs w niedlugim czasie. I byc moze jakies grube info jest bardzo blisko.
[x]
COGNOR 12,49% 5,62 2026-05-18 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.