• No cóż, nie mam dobrych wiadomości - to jednak Barbi, której Ken Autor: ~Hakowy [178.42.108.*]
    powiedział, że jest zysk za 2022 rok i barbi postanowiła go podzielić - wystarczy spojrzeć na porządek obrad. Brawo Barbi! Jesteś bardzo profesjonalna. To może już lepiej rozerwijcie się z Kenem.

Aha i jeszcze jedno. Jest pomysł na biznes:
    1. Zmieniamy pisownię nazwy - a może jakiś @Członuś_Dobra_Rada da się nabrać.
    2. Drukujemy dodatkowy milionik z okładem nowych akcji
    3. Będziemy ten milionik (razem z tymi 750 tysiami akcji kudziomaślankofaberkowych) wciskać za grosze, żeby się koszty dealu z kudziomaślankofaberkami zwróciły.

Ot i już wszystko wiadomo. Kolejna odsłona starej lipy tylko z nowymi facjatami. Nikt się już na to nie nabierze, oczywiście poza @Członusiem_Dobra_Rada - on będzie uśredniał.
  • Re: No cóż, nie mam dobrych wiadomości - to jednak Barbi, której Ken Autor: ~Marek [188.147.13.*]
    Dnia 2023-06-01 o godz. 17:31 ~Hakowy napisał(a):
    > powiedział, że jest zysk za 2022 rok i barbi postanowiła go podzielić - wystarczy spojrzeć na porządek obrad. Brawo Barbi! Jesteś bardzo profesjonalna. To może już lepiej rozerwijcie się z Kenem.
    >
    > Aha i jeszcze jedno. Jest pomysł na biznes:
    > 1. Zmieniamy pisownię nazwy - a może jakiś @Członuś_Dobra_Rada da się nabrać.
    > 2. Drukujemy dodatkowy milionik z okładem nowych akcji
    > 3. Będziemy ten milionik (razem z tymi 750 tysiami akcji kudziomaślankofaberkowych) wciskać za grosze, żeby się koszty dealu z kudziomaślankofaberkami zwróciły.
    >
    > Ot i już wszystko wiadomo. Kolejna odsłona starej lipy tylko z nowymi facjatami. Nikt się już na to nie nabierze, oczywiście poza @Członusiem_Dobra_Rada - on będzie uśredniał.

Może ktoś wejdzie na tą stronkę i zerknie na ilość procentową akcji jaka jest w puli?

https://www.money.pl/gielda/spolki-gpw/plfrpst00019,o_firmie.html

Ja zawsze byłem przekonany że 100% to całość. Tu jest prawie 130 %.
    Hmmm?
    Może coś się zmieniło w matematyce i giełdzie. Są nowe zasady na wszystko, to i tu pewnie się pozmieniało.
  • Re: No cóż, nie mam dobrych wiadomości - to jednak Barbi, której Ken Autor: ~listonosz [37.47.67.*]
    Dzień dziecka chyba wam w głowie namieszał trzeba trzymać ciśnienie do końca.
[x]
FORPOSTA -5,50% 2,06 2025-10-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.