• No i co z tą hameryka Autor: ~Tak [46.134.80.*]
    Jw
  • Re: No i co z tą hameryka Autor: ~Józek [178.37.49.*]
    Ale dystrybucja papieru klozetowego odchodzi wzrost paroma akcjami byl robiony i kiper,a spadek wywrota gorszego smiecia to nie widzialem zebyscie sie juz wiecej razy na podbitke nie nabierali i trzeba dalej ludzi ostrzec na innych forach o tej spolce
  • Re: No i co z tą hameryka Autor: ~mns [46.204.8.*]
    Jaka wywrota? Te 45 tys to wywrota?Na siłę zwalili, wykorzystali wczoraj mega spadki na głównym. Kiedyś bedzieszkupowal ode mnie po 100 zł :))))
    Kupie jak pokaza wreszcie zyski na razie bajki opowiadaja,tyle czasu juz prowadza biznes i co dlaczego nie maja zyskow? najlepiej im wychodzi drukowanie sobie po zlotowce
  • Re: No i co z tą hameryka Autor: ~Piotruśkrólik [185.246.208.*]
    Wtedy kupisz...?
    To ja Ci wtedy sprzedam...?
    TENDENCJE NEGATYWNE
    Przychody ze sprzedaży: spadek o 71.29% r/r
    Zysk ze sprzedaży: spadek o 178.45% r/r
    Zysk operacyjny (EBIT): spadek o 126.05% r/r
    EBITDA: spadek o 239.86% r/r
    Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 127.88% r/r
    Zysk netto: spadek o 127.88% r/r
    Na razie nie kupię bo to prawie bankrut,w ratingu Altmana dostal ocenę D
    Wskaźnik ocenia kondycję finansową spółki oraz jej ryzyko bankructwa. Na podstawie obliczonej wartości wskaźnika przyjmuje się rating w skali od AAA do D, gdzie rating AAA oznacza najlepszą kondycję finansową. Przyjmuje się, że wartość wskaźnika powyżej wartości 5.5 (powyżej BB+) oznacza niskie zagrożenie upadłością.
    https://www.biznesradar.pl/rating/GPH
    Po 1zl udzielili sobie przydzialu akcji w subskrypcji prywatnej
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/45325476,advanced-graphene-products-sa-17-2023-informacja-o-transakcjach-na-akcjach-spolki
    Co ci tak zależy...?
    Każdy robi jak uważa.,chcę kupuję i nikomu nic do tego...?
    A czytać ze zrozumieniem też potrafię i nikomu nic nie sugeruję wpisami typu, dno, śmieć, papier toaletowy itp
    Pozdrawiam i życzę sukcesów
    Ja tylko przestrzegam przyszłych chetnych merytorycznie przed zakupem prawie bankruta tak oceniaja ja specjalisci ekonomiczni wystawiajac rating D i zreszta wyniki to potwierdzaja na razie wyprodukowali miliony akcji po 1zl ,jak do tej pory z mojej obserwacji to sa same podbitki powyzej 2zl pozniej szybkie wyproznianie i tak w kolko kurs spolki jest w mocnym trendzie spadkowym,nie ma podstaw zeby na twałe to zmienić bo jak na razie nie maja sie czym pochwalic,jezeli juz zachecasz do kupienia tej spolki to pochwal sie merytorycznie tutaj
    Jak to mówią fortuna kołem się toczy...?
    Tak spółka w tej chwili nie ma się czym chwalić jednak nie znasz dnia i godziny...?
    A merytorycznie to sam już sobie odpowiedziałeś.
    Niestety merytoryczne i logiczne inwestowanie na Polskiej Giełdzie nie idzie w parze z zyskami, za dużo tu spekulantów wykorzystujących chciwość i naiwność ludzką
    Jeszce raz napiszę,kupując akcje indywidualnie, każdy powinien wiedzieć o ryzyku straty swoich ciężko zarobionych pieniędzy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.9.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Ja zupełnie nie rozumiem osób, które tak martwią się o cudze pieniądze, fakt każdy inwestuje w to, co uważa po uprzednim przeanalizowaniu spółki, a jak mnie spólka nie interesuje to nawet na jej forum nie zaglądam.

Spółka pisała, że pod koniec maja zaczną sprzedawać na rynku amerykańskim. Mamy 1 czerwca, czy już mają się czym chwalić? Nie bo to za wcześnie, zobaczymy w wynikach za II ,a najpewniej III kwartal.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Dodam jeszcze, że obecnie w obrocie, ( po sprzedaży akcji przez zarząd ) jest 3 780 458 akcji z 4 994 000, czemu nie sypią skoro jest tak źle, tylko jacyś kombinatorzy, kręcą , żeby odebrać od strachliwych.
    Nowej emisji jeszcze oczywiście nie ma w obrocie i nie wiadomo kiedy będzie.

[x]
HILANDER -4,35% 2,42 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.