• Czy ktoś ma Forposta w portfelu ? Autor: ~Wróblewski [2.137.131.*]
    Czy jest ktos kto ma te akcje i moze coś rozsądnego powiedzieć czy warto ryzykować i teraz kupować ?
    Spółka bylejaka nieprowadząca działalności, ale i bez dużych długów i innych perturbacji prawnych.
    Następuje chyba jej przejęcie i zacznie żyć w nowej działalności.
    Co o tym sądzicie, bo nie zamierzam siedzieć na jednej spółce, wole mieć conajmniej kilka zeby były wieksze szanse że któraś kiedyś wystrzeli
  • Re: Czy ktoś ma Forposta w portfelu ? Autor: ~Sid [5.173.224.*]
    I uważasz że jest to miejsce do tego typu pytań?
    Pytasz o spółkę która się praktycznie zwija tak swoją drogą - takie moje zdanie. A tu wręcz przeciwnie upadła spółka po restrukturyzacji się rozwija i widać tego efekty.
  • Re: Czy ktoś ma Forposta w portfelu ? Autor: ~Max [176.87.37.*]
    no chyba sie jednak nie zwija ta forposta skoro dzisiaj górne widły
    ja sprobowałem i nie żaluje. pociąg odjezdza. poczytajcie. chyba okazja
  • Re: Czy ktoś ma Forposta w portfelu ? Autor: ~Kuba [80.29.209.*]
    a co tu ci mają odpowiedziec posiadacze ngg ugotowani i bez pieniedzy na jakies inne zakupy.
    Zostali wszyscy tu wydym ani na smieciowe papiery.
    Forposta to tez smieciowy papier ale fakt ze akcji mało a nie miliony jak w ngg no i po przejeciu moze byc jazda ostra ale czy bedzie to przejecie ?
    na forum o forposcie wlasnie wszedlem to sam bełkot z jakims hakowym co prosi o spadki tylko.
    Ja tego nie mam. Pieniedzy tez nie mam, wiec nie ma za co kupowac, a obiecalem sobie ze ngg nie sprzedam nawet po 1 groszu
  • Re: Czy ktoś ma Forposta w portfelu ? Autor: ~Hk [37.249.75.*]
    no jestem zdziwiony tym co sie wydarzyło i że się nie skusiłem.
    tak sobie myslałem że pierdu pierdu i tyle.
  • Re: Czy ktoś ma Forposta w portfelu ? Autor: ~Sid [5.173.225.*]
    Lepiej nie zarobić niż stracić - takie tam mądrości życiowo-giełdowe. To tak jak ma cigames wszedłbyś teraz w takiego balona? Ciężki temat i kółko nawet strach tam robić.
  • Re: Czy ktoś ma Forposta w portfelu ? Autor: ~Co [5.173.9.*]
    Dnia 2023-06-01 o godz. 14:03 ~Kuba napisał(a):
    > a co tu ci mają odpowiedziec posiadacze ngg ugotowani i bez pieniedzy na jakies inne zakupy.
    > > Zostali wszyscy tu wydym ani na smieciowe papiery.
    > > Forposta to tez smieciowy papier ale fakt ze akcji mało a nie miliony jak w ngg no i po przejeciu moze byc jazda ostra ale czy bedzie to przejecie ?
    > > na forum o forposcie wlasnie wszedlem to sam bełkot z jakims hakowym co prosi o spadki tylko.
    > > Ja tego nie mam. Pieniedzy tez nie mam, wiec nie ma za co kupowac, a obiecalem sobie ze ngg nie sprzedam nawet po 1 groszu

Mów za siebie, skąd wiesz że wszyscy, statystyki prowadzisz haha. Było sprzedawać na pompie, niejeden pisal że nagły wystrzal tu to szybka zwala ale przemadrzali zaklinali. A jak pisali żeby zbierać ok 8gr gdy kusiło się to było ujadanie że spadnie.
    Teraz tez zbieram i znowu sprzedam w odpowiednim momencie. Kto spekuluje tu od lat to wie kiedy warto brać a kiedy odpuścić.
[x]
MUNAR -0,62% 0,48 2025-10-10 15:48:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.