Tak jak pisałem, że pykłem 20k Sng, a kupiłem GRX po 2,375, bo ponoć ma być wyrok, a dziś już chodzi po 2,5 i tyle w temacie. Coś już tam wpadło. Pozdrawiam
Tak - KLOCKA LEGO DO MINECRAFT… co facet ma powiedzieć… że wiedział, że to lipa (patrz Berg). Szkoda tylko, że tak blisko z logo ONGENO… może to ten sam mechanizm FVAT za FVAT… A może jakaś rudera lub przejęcie długów SYNERGA przez nieuwagę odwrotnego przejęcia??
Co sądzicie o tej spółce i w jakim celu ona jest na NCGPW - bez produkcji, bez zaplecza, bez zatrudnienia)?
HANS JUZ 5 LAT TEMU PISAL ZE TA SPOLKA TO JEST TYLKO DO ROZLICZEN I MACHLOJEK SPAKULANTA ..ON TU TYLKO ROZPISUJE SWOJE FINANS ZEBY PRZEKRETY NIE WYSZLY NA JAW ..A WAM WCISKA JAKAS TETAPIE HEHE ..
Terapia szokowa. Terapia elektrowstrząsowa to forma leczenia stosowana głównie w przypadku depresji, polegająca na przepuszczeniu przez czaszkę prądu elektrycznego, powodującego uogólniony atak drgawek i tak się tu dzieje.
HAHAHA A CO TO SA MALE OBROTY ..JAK NA TEGO SMIECIA TO SA JEDNE Z NAJWIEKSZYCH OBROTOW OSTATNIMI CZASY ..WIDAC ZE ZNADZ SPOLKE NA WYLOT HAHA . TY TYSIAC OBROTU TO BYL SUKCES A TERaz DZIENNIE PO 30 TYSI ..CHLOPIE TO SZOK NA TEJ SPOLCE KTOS LADNIE SYPIE ..
CO EOK TE SAME TEKSTY ZENADA ..TAK TAK DOLOWANIE JAK ROK TEMU ZDOLOWALI SO 70 GR I WYBILO NA 35 GROSZY HAHA I TERAZ to SAMO I WYBIJE NA 30 GR CZYLI NA 3 ZL ..HAHA I TAK WKOLO LATAMI .. 10000 PO PRwej KTOS CALY CZAS SYPIE ..