• Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Slawko [194.93.124.*]
    Blokada na handel osobą z zarządu już minęła. Może by coś kupili bo tak tanio jest.
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    Wystarczy nie podawać żadnych informacji i będzie jeszcze taniej.
    Panowie , może tu się szykuje jakaś kolejna emisja. Kto wie ten się pozbywa kwitu. Zaraz powinno być info o WZA to się dowiemy , ale wyglada na to ze coś jest na rzeczy.
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-06-01 o godz. 12:16 ~Adam napisał(a):
    > Panowie , może tu się szykuje jakaś kolejna emisja. Kto wie ten się pozbywa kwitu. Zaraz powinno być info o WZA to się dowiemy , ale wyglada na to ze coś jest na rzeczy.

skąd pomysł z emisją? Kasa jest im potrzebna? To dlatego rezygnowali z dofinansowania? Raport widziałeś?

poza tym...ktoś zrzucił :), ale kto odebrał? :)
    Sandman , nie ma żadnych informacji a kurs coraz niżej . Po co im tak niski kurs. Strategia tez nic nie wnosi bo już po kilku miesiącach jest nieaktualna. Brak webinaru. Tu są same niewiadome. Ja się po prostu zastanawiam co kombinują. No i po to jest forum żeby bez obrażania i naganiania można wymieniać się swoimi przemyśleniami.
    Dnia 2023-06-01 o godz. 12:32 ~Adam napisał(a):
    . No i po to jest forum żeby bez obrażania i naganiania można wymieniać się swoimi przemyśleniami.

I tu sie zgadzam.

Natomiast co do argumentu że to, że nie dając żadnych info poza wymaganymi ma być powodem emisji akcji ( tym bardziej mając informacje z raportów - szczególnie ostatni zbierający wszystko w jednym miejscu ) ja nie widzę takich przesłanek. Firmie kasy nie brakuje.

Sandman , pamiętaj ze już tu dwóch nowych członków zarządu . Kasy może i nie brakuje , ale można obdzielić nowych członków akcjami z emisji. Za tydzień pewnie info o WZA to się przekonamy . Pozdr
    Dnia 2023-06-01 o godz. 15:06 ~Adam napisał(a):
    > Sandman , pamiętaj ze już tu dwóch nowych członków zarządu . Kasy może i nie brakuje , ale można obdzielić nowych członków akcjami z emisji. Za tydzień pewnie info o WZA to się przekonamy . Pozdr

to by wiązało się z rekapitalizacją firmy, a akcji póki co nie brakuje - podobnie jak kasy.
    Ja tu widzę inną możliwość, ale...poczekajmy do WZA :)

pozdrawiam
    Inna możliwością jest celowe nie podawanie informacji i skupowanie akcji z rynku ja najtaniej. Automat działa codziennie. Jeszcze chwila i się dowiemy .
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Młody [31.0.81.*]
    szykuje się kolejna zwala cena docelowa 10 groszy .
    Daruje sobie . Jak nie masz nic modrego do napisanie to nie pisz wcale. Kurs był wyżej jak spółka nie zarabiała.
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~wb [185.246.208.*]
    Ale to nie tak działa giełda. Spółka zarabia od 2021 niezłe pieniądze a jak ma się kurs do tego? Na razie nie wiadomo gdzie się cena zatrzyma. Na poziomach 0.23-0,28 może zadziałać mocniejsze wsparcie i stamtąd zmiana kierunku. Może...
    Pełna zgoda, ale spółka od 2 lat nie udziela informacji. Wprowadzają nowe kosmetyki , nie informują , współpraca z wedel , też nie było informacji. Dowiadujemy się po fakcie. Każda spółka widząc co sie dzieje z kursem udzielała by informacji. Nie koniecznie espi bo rozumiem że już dostali za to po łapach , ale można np. zrobić webinar. Niestety na chwile obecną nie zależy im na wzroście kursu, każde wybicie jest blokowane i to jest widoczne w trakcie sesji. Z ciekawości kilka razy podbijałem kurs , ale automat odrazu ustawił zlecenia niżej ceny zakupu. Zastanawiam się tylko po co , lub dla kogo. Nie mialem jeszcze w portfelu spółki której zarząd w tak świadomy i celowy sposób doprowadza swoimi działaniami do spadku kursu.
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Taktak [37.30.121.*]
    Po to wywindowali ten kurs żeby ulica nakupiła a później zjazd do bazy i jest co widać . Sam się nabrałem pod lipne infa. Oni swoje zarobili już dawno.
    Ja mam średnia po poniżej 0,40 a przy infach jakie podawali udawało się zarobić , ale jak się okazuje strasznie się pomyliłem lub źle ich oceniłem później . Uważałem ze etap krętactwa i manipulacji maja już za sobą i teraz będzie rzetelne podejście do akcjonariuszy i polityki informacyjnej. Pozostaje poczekać. Mam nadzieje ze WZA coś wyjaśni. Pozdr
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Opserwator [84.128.237.*]
    Jeśli się nie mylę na świecach powstał młot .ale to się okaże niebawem
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Tomas [89.64.63.*]
    Przecież oni nigdy akcji nie kupili (odkąd tu jestem). Chyba że się mylę?
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Hjop [146.70.28.*]
    Mylisz się. Bez przerwy handlują.
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Harry [195.47.201.*]
    Po co mają kupować z rynku skoro mogą se nadrukować za darmo akcje.
  • Re: Mogą zacząć coś skupować Autor: ~Presston [185.216.35.*]
    Maja tyle akcji, że swobodnie kontrolują spółkę. Każdy dodruk obniża wartość pozostałych akcji, które mają w posiadaniu. Przy tej ilości co mają to by było beż sensu. Lepiej zebrać ff na słupy, wywindować cenę i spuścić w rynek z przebitka 4-5 krotną.
[x]
HUBTECH -0,43% 0,23 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.