Weszła nowa promka na grę -40% (dziwne- przecież było już -50% ?). Gra znowu odnotowuje wysokie miejsca na liście bestsellerów steam - dlc także są coraz wyżej.
Promocja trwa prawie dwa tygodnie, więc parę kopii się sprzeda. Widać jednak, że gra się już mocno zamortyzowała, bo tym razem skok na liście bestsellerów jest mniejszy niż ostatnio (ale i obniżka też mniejsza). Najbardziej czekam jednak na pierwsze oficjalne info o sprzedaży na konsole. Ostatnia obniżka w PS Store (o 20%) zrobiła niezłą robotę, ale ciężko szacować wolumen. Może jutro w newsletterze wspomną coś na ten temat (w dwa miesiące od premiery GSS na konsole sprzedał się w 50 tys. kopii ; fajnie jakby tu wpadła chociaż połowa z tego).
Problem tyko jest taki, że choćby nie wiem jak dobre info było to i tak to nie ruszy jakoś mocno kursem do góry. A każde - nawet słaba - negatywna wiadomość powoduje panikę :-( Taki mamy klimat na $MMS, a ja już za długo to trzymam (1,5 roku ) i moje rączki coraz bardziej zbliżają się na przycisk S... Pozdrawiam, D.
"Średniaki, które chciały nas kupić kontrowersją" - na TVGry pojawił się właśnie materiał dedykowany Madmind (nie wrzucam linku, bo przez bankiera nie przechodzi, ale łatwo go sobie wyszukać).