Po co się takie cuda ustawia ? A no po to aby leszcz któremu się udało zebrać po 2,2 oddał z minimalnym zyskiem. Jak zacznie się skubanie tego straszaka, to bardzo szybko zniknie. No, ale każdy czeka że będzie taniej i z pewnością dokupi tyle, ile chce, bo ten co to robi z pewnością mu pozwoli.
Jestem pod wrazęniem Ktoś wciagnął za jednym razem 100tys papiera i się nie rozglądał ;) A ten co położył ten baton to moze sobie teraz nadmuchać ... moze to chłopaki sprzedali Bin z MAklerem i ten trzeci pyskaty to juz ich nie będzie i spokój nastanie ;)
Hehe jeśli ktoś faktycznie położył tego batona żeby zatrzymać kurs i sobie na spokojnie zbierać i ktoś mu te zabawki odebrał jednym strzałem to niezle jaja xd
Druga opcja to przerzucanie z wora do wora, ale tu mówiąc szczerze na to nie wyglądalo.
Już nikt miał nie oddać poniżę 3. A znalazło się 100k. Wszyscy chcą brać na wyścigi, a tylko jedna ofiara się trafiła. Jest pięknie obrót ponad 10 krotny i zamknięcie na „solidnym” plusie. Szkoda że na K łakomczuch nie zostawił zaproszenia na 100 k po 2,40
Dnia 2023-06-01 o godz. 20:07 ~geolog napisał(a): > Już nikt miał nie oddać poniżę 3. A znalazło się 100k. Wszyscy chcą brać na wyścigi, a tylko jedna ofiara się trafiła. Jest pięknie obrót ponad 10 krotny i zamknięcie na „solidnym” plusie. Szkoda że na K łakomczuch nie zostawił zaproszenia na 100 k po 2,40
A czy sprzedający wystawi jeszcze jakiś pakiet po 2,40 ? Skoro tak dobrze mu się sprzedaje to mógłby wystawić kolejny... bo przecież Compremum to taka zła firma...
Guru Wam pokazał kierunek, wiary i odwagi Wam chyba nie zabraknie.
Na otwarcie widły, a potem rakietą w kosmos. Jak nie kupicie to nikt z łaski tego za Was nie zrobi. Jutro +6 i 300 k obrotu kierunek wyznaczony. Do dzieła. Na dziś wystarczy, idę jeszcze w zestawie wyrzucić śmieci, toaleta i kojo.
Geolog naprawdę nie inwestujesz sam ? Nie analizujesz potrzebny Ci jakiś Guru ? Niesamowite że są jeszcze ludzie którzy uważają że bezmyślnie słuchając innych ... zarobią !!
Bin-u ... wybuduje
Liczyłem że to ty puściłem tego batona z kolegami i już was nie będzie
Szkoda, ale widać będziemy czytali jeszcze chwilkę wasze dylematy
Długoterminowy - odnośnie odjazdu to by się coś musiało wydarzyć, a na razie cisza. Samo kupno takiego batona mimo że pozytywne nie zmienia z dnia na dzień sytuacji w samej spółce.
Reszta to spekulacje i zabawy słowne.
Jak będzie dziś - zobaczymy
Hmm :) Bin tak to jest jak sie nie jest etatowcem i nie ma Pana nad soba :)
Ps moje imie zaczyna sie na M, D jest od nazwiska bo kluczysz w dziwnym kierunku
To Micheal Douglas też inwestuje w Compremum ?
Brawa dla Fojta, że ściągnął takiego inwrstora !
Ps. Łukasz miłego weekendu i mimo wszystko wysypiaj się chociaż w weekend