Wiecie jaki jest największy problem jeśli chodzi o tą spółkę? Brak rozpoznawalności. Już dawno byłoby 5 zl. Nie było mnie w Karpaczu ale gdzie już indziej było wspomniane że rzeczywiście była mowa o Yoshi w Karpaczu. Czy ktoś jescze może to potwierdzić? Nie zdajecie sobie sprawę jakie to może mieć przełożenie na kurs...
Będzie coś możecie śmiało ładować kasę choć zrzut na 0.90 może jeszcze być i dopiero wtedy pompa i nie podszywać się pod mój nick . Nie mam akcji siedzę w czymś innym
Co to za głupoty z tym 0,9.Kosiarze umysłów? Bardzo duży p-t oporu to 1. Nie sądzę , aby zeszło teraz poniżej 1,1. Ciężko tutaj dokupić cokolwiek w cenie poniżej 1,2. A może jest ktoś chętny do sprzedaży, ktoś zniecierpliwiony, gotowy zainwestować w coś wg niego lepiej rokującego ? Poproszę o propozycję.
Już wszystko zostało napisane Rok 2024 przed nami ,do końca roku zostało niewiele , raczej na kursie niewielkie zmiany, Choć by było miło jakby kurs osiągnął 3 zeta Pozdrawiam serdecznie
Obecny poziom kurs już jest za wysoki w stosunku do ich przychodów i braku zysków. W akcjonarjacie jest Michał Przyłęcki znany z Acrebit - tam też wypuszczali lipne infa.
Zgadza się, co chwilę informowali, że są już nowi partnerzy, miały być loty w kosmos itd. nie wyszło z tego nic, kurs popłynął w dół.
Niemniej uważam, że teraz jest spokojniej, spółka sobie powoli wyrabia markę w branży medycznej i wartość kontraktów powinna stabilnie rosnąć.
Jak napisałem jakiś czas temu że 2zl może być już w poniedziałek to jakieś matolki nastukaly mi minusów no i super oni mają oddany głos a ja ma akcje jak tu zasie zasięg 5 10 15 25 i powyżej możecie się śmiać przypomnę się Wam do akcjonariusz Y i L chłopaki Wesołych świąt
To jest aż niemożliwe. S takim razie ponawiam pytanie... dlaczego tutaj jest tak tanio skoro sa tak dobre pespektywy , spółka ukończyła 4 urządzenia medyczne , piąte jest po fazie klinicznej ( takie urządzenia medyczne sa warte setki mln zł ) , ma targach międzynarodowych prezes otrzymuje wizjonera roku a do tego na spotaniu SII jest mowa ,ze ta społła ma ogromny potencjał...
czyli co ? ludzie po prostu nie posiadają wiedzy na temat tego co się dzieje w spółce, brak wiedzy na temat tego jaskie maja produkty ? tego ,ze własnie ukończyli ? i dlatego jest tak nisko wyceniania czy stoimy u progu dużego wybicia ?
o co tu chodzi bo wszystko wygładza wręcz na perełkę roku ale obrotu są małe...
ktos potrafi merytorycznie przystapic do rozmowy ?
nie ukrywam ,ze zacząłem sie interesować ta spółka
Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego...?
Spółka póki co jest nie zauważona. Tutaj nie było rajdów spekulacyjnych jak na wielu innych spółkach. Mało kto ma tą spółkę w obserwowanych.
Teraz jakiś ruch na forum wcześniej nikt nic nie pisał ale przykładem może być sytuacja kiedy Y podało informację o trenażerach i nic i cisza za kilka dni taka sama informację podał L i zaczął się rajd na akcjach to tylko pokazuje jak mało osób z zewnątrz ma akcje swoją drogą mam przekonanie że akcje są już zaparkowane osoby będące dłużej w akcjonariacie powinne wiedzieć
a tym co juz dzisiaj sa na papierze to szczerze gratuluje ,ze udało Wam sie byc tak naprawdę na samym początku tej wielkiej hoosy na tej spółce. Być może niektórzy znaleźli sie tutaj przez przypadek ( tak jak ja ) inni poprzez wiedze o rynku a jeszcze inni poprzez znajomość rynku medycznego ale spółka która tworzyła 4 lata projekty ukończyła w jednym terminie wszystkie na raz a piaty przeszedł fazę kliniczna a kurs średni tej spółki to 2.80 zl ( od początku bycia na gpw ) to tutaj będzie tylko jedno : góra ! Pytanie tylko jak duża :)