do wziecia jest 80 milionow akcji z free flota - czyli za 7 milionow zlotych , pewnie nie jeden ma tu po kilka milionow akcji i czeka az ta spolka w koncu zacznie zarabiac , wiec jest do wziecia tak naprawde gdzies za milion gora 2
Dnia 2023-05-31 o godz. 23:59 ~Trader napisał(a): > do wziecia jest 80 milionow akcji z free flota - czyli za 7 milionow zlotych , pewnie nie jeden ma tu po kilka milionow akcji i czeka az ta spolka w koncu zacznie zarabiac , wiec jest do wziecia tak naprawde gdzies za milion gora 2
Ja myślę że będą, właśnie dlatego że za dużo leszczyny siedzi z papierem i najpierw muszą jej go odebrać żeby mogło ruszyć. Sam mam sporo akcji, ale nie bawię się w podbitki po 100 - 200% bo nie ma póki co takiej płynności żebym to przemielił, a uważam że spółkę pod nowym kierownictwem stać na wzrosty rzędu 2 - 3 tys % i podejrzewam że jak zaczną się pojawiać kontrakty to powinno ruszyć. Póki co zyski z innych inwestycji odkładam czekając na zejście w okolice dołka lub poniżej.
Albo kiedy spółdzielnia z kasą zrobi walka na akcjach jednej ze spółek z nc. Na nc 80% spółek to wydmuszki które podobnie jak solar nie mają żadnych know how ani struktur sprzedaży. Więc zostaje dryfowaniie od lewego espi do espi I czekanie na reakcję lub oczekiwanie na wałka spółdzielni...Jest jeszcze 3 droga - upadek i wycofanie z giełdy..