• tu juz nie bedzie dolków Autor: ~Trader [37.47.142.*]
    do wziecia jest 80 milionow akcji z free flota - czyli za 7 milionow zlotych , pewnie nie jeden ma tu po kilka milionow akcji i czeka az ta spolka w koncu zacznie zarabiac , wiec jest do wziecia tak naprawde gdzies za milion gora 2
  • Re: tu juz nie bedzie dolków Autor: ~enki [188.33.232.*]
    Dnia 2023-05-31 o godz. 23:59 ~Trader napisał(a):
    > do wziecia jest 80 milionow akcji z free flota - czyli za 7 milionow zlotych , pewnie nie jeden ma tu po kilka milionow akcji i czeka az ta spolka w koncu zacznie zarabiac , wiec jest do wziecia tak naprawde gdzies za milion gora 2

Ja myślę że będą, właśnie dlatego że za dużo leszczyny siedzi z papierem i najpierw muszą jej go odebrać żeby mogło ruszyć.
    Sam mam sporo akcji, ale nie bawię się w podbitki po 100 - 200% bo nie ma póki co takiej płynności żebym to przemielił, a uważam że spółkę pod nowym kierownictwem stać na wzrosty rzędu 2 - 3 tys % i podejrzewam że jak zaczną się pojawiać kontrakty to powinno ruszyć. Póki co zyski z innych inwestycji odkładam czekając na zejście w okolice dołka lub poniżej.
  • Re: tu juz nie bedzie dolków Autor: ~Roche [37.248.212.*]
    Jakie kontrakty:
    -Kto ma je realizować bez pracowników?
    -Bez kapitałów własnych, wolnej środków i sprzętu.

Oj slupy bengalskie. Wiem, ze dzisiaj dzień dziecka, kupcie lepiej sobie smaczna czekoladę. Miejcie coś konkretnego z zycia.
  • Re: tu juz nie bedzie dolków Autor: ~Karmar [82.132.216.*]
    Moim zdaniem na calym NC nic sie w wiekszosci spolek nie ruszy dopoki Pis nie pojdzie w cholere i nie poplynie kasa z KPO.
  • Re: tu juz nie bedzie dolków Autor: ~Waldi [84.10.176.*]
    Albo kiedy spółdzielnia z kasą zrobi walka na akcjach jednej ze spółek z nc. Na nc 80% spółek to wydmuszki które podobnie jak solar nie mają żadnych know how ani struktur sprzedaży. Więc zostaje dryfowaniie od lewego espi do espi I czekanie na reakcję lub oczekiwanie na wałka spółdzielni...Jest jeszcze 3 droga - upadek i wycofanie z giełdy..
[x]
SOLARINOV -1,45% 0,07 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.