Mironek juz zaciera raczki bo wyleszczyl sie i teraz mysli ze znow spadnie tak jak ostatnio mowil haha. Ty juz nie mozesz sypac wiec czekam na kolejne leszcze. A moze spojrzmy tak firma ta jest porownywana z najwiekszymi firmami w raportach konkurencji takimi jak Cisco, Comarch etc.
Spolka z NC a juz ma ambicje dzielic sie kasa niezaleznie ile daje ale zaczyna to robic i regularnie. W tym roku ukoncza produkty w oparciu o AI. To dlatego mironku tu tak wracasz chociaz mowiles ze nie wrocisz???
Osobiście oceniam to za słabe zagranie. Zobaczymy jaki kurs będzie za tydzień. Dla mnie od dzisiaj to raczej południe niż północ. liczyłem na sensowna dywidendę, bilans maja baaardzo zdrowy.
Południe? A kto uwali kurs ty? Jeżeli ten grubas co robił obroty kilkaset tysięcy zł na sesję ostatnimi czasy kupował pod dywidendę to możliwe że poleci. Aczkolwiek w to wątpię
No pokazali tą rekomendacją gdzie mają akcjonariat. Widać że najlepiej to by nie wypłacali, ale wtedy nie mogliby powiedzieć jesteśmy spółką dywidendową. Cóż, jak to mówią co dane będzie oddane.
Hahaha, ależ ostro! Zrobiłeś mi dzień Panie Kris :) Jakbyś miał potrzebę jeszcze trochę się wyładować, to wal śmiało - kiedy człowiek z taką klasą jak Ty krzyczy, to prawie jakby grała orkiestra :)