• Nie wierzę Autor: ~Hegemon [188.47.124.*]
    27,35 przy tych espi?
  • Re: Nie wierzę Autor: ~nicram [95.40.199.*]
    To jest bananowa. To raz. Działania tej spółki to manipulacja, kłamstwa i zwykłe chamstwo w stosunku do akcjonariuszy. To dwa. Przypomnij mi jakie było IPO? A jaki jest kurs teraz?
  • Re: Nie wierzę Autor: ~Hegemon [188.47.124.*]
    O najwności ludzka, wczoraj przeczytałem jeszcze raz espi na spokojnie i już nie jest tak kolorowo. Na pierwszy rzut oka liczyłem zyski, a dzisiaj liczę straty przy ewentualnym udziale w skupię. Czyli jak zwykle diament okazał się szkiełkim, taka spółka.
  • Re: Nie wierzę Autor: ~nicram [212.191.7.*]
    Dlatego ja się wczoraj tego dziadostwa w końcu pozbyłem z małym zyskiem po 2 latach kiszenia. Nigdy więcej tego śmiecia.
  • Re: Nie wierzę Autor: ~chester248 [5.173.241.*]
    i dlatego się chwalisz stratą w skupie mimo podatku masz gwarantowane ponad 31 a wątpię czy zarząd weżmię w nim udział więc redukcji nie powinno być
  • Re: Nie wierzę Autor: ~marioxx [46.174.213.*]
    Ja też doczytałem i ten dodatkowy amerykański podatek to daje na dzień dzisiejszy 31,45 a na infolini powiedzieli że różnie może być bo rozliczenie będzie po kursie USD w dniu transakcji - czy to prawda ?
  • Re: Nie wierzę Autor: ~marioxx [46.174.213.*]
    Do tego w niektórych biurach nie będzie można odpowiedzieć na wezwanie tylko trzeba przenieść akcje na inny rachunek .
  • Re: Nie wierzę Autor: ~Wer [188.47.126.*]
    Przy tym kursie 31 zł to chyba okazja
  • Re: Nie wierzę Autor: ~Arthurius [81.6.142.*]
    Zrobiłem kilka transakcji zakupu i za każdym razem po drugiej stronie stał automat. Tak jakby ktoś na siłę próbował trzymać kurs za ryj.
  • Re: Nie wierzę Autor: ~chester248 [5.173.241.*]
    też tak myśle teraz wystawili baton na 28,5 jak zaczynał delikatnie rosnąć
[x]
HUUUGE -1,66% 23,70 2025-10-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.