Korzystajac z przywieszenia sie Wishlisty steam badz oczekiwania na aktualizacje policzylem tempo wzrostu do grupy na steam gier z bezposrednich tytulow przed alaskanem konkretnie pozycje 80-108 na globalnej liscie zyczeń jaki jest efekt moich badań Alaskan ma wyzsze tempo przyrostu za ostatnie poltora dnia od 15 tytułów przyczym wyraznie/miazdzaco wyzsze tempo przyrostu ma obecnie od 9 tytułów. Co to oznacza ? Możliwe sa wzrosty na wishliscie w najblizszym czasie to o czym wczesniej pisalem a co peroniarze wysmiewali...Pozdrawiam i Miłego...
Dodatkowo moim zdaniem ten materiał rozczarował bo jest taki strasznie techniczny, a nie w stylu np. Trailera.
Nie widać zmian pogody, jest w nim przyśpieszone tempo co działa jak płachta na byka dla fanów ciężarówek.
Widocznie tak mają to zaplanowane, do tego ta muzyka itd.
Kierujący ciężarówka używał klawiatury lub pada, a powinien kierownicy, przez to tak ona strasznie skacze na filmie zamiast płynnych ruchów.
Oglądałem jak YouTuberzy ogrywali demo i ich reakcje plus komentarze 90% było Super.
Niech Road Studio idzie właśnie w tym kierunku.
Ok. Pytanie, gra ma Wishliste blisko 300 tys. Demo zostało pobrane 100 tys razy blisko 90% pozytywnych ocen.
To co pokazali teraz plus zmiana nazwy jest moim zdaniem odwróceniem od obecnej społeczności i szukaniem nowych osób lubiących gry w stylu Gas Station Simulator.
Uważam, że to błąd.
Przeczytałem mnóstwo komentarzy pod ostatnio ogrywanym demo ludzie chcieli poprawy fizyki jazdy i byli na tak, aby kupić grę.
Teraz wychodzi po długim czasie materiał taki cukierkowy, ignorujący całkowicie fizykę jazdy, coś na czym zależy obecnej społeczności.
Wiem, że w rzeczywistości fizyka jazdy w tej grze na kierownicy wygląda zdecydowanie lepiej niż to co widać na tym materiale.
Dlatego trzymam akcje.
Spółka jest tania, a gra ma cały czas gigantyczy potencjał skasowany czasowo ostatnim materiałem.
Producenci, wrócicie do korzeni i pokażcie fizykę, Obroty, zachowanie ciężarówki, wszystko to co jest mokrym snem fanów ATS czy ETS a gracze będą sami walić po tytuł.