• Mam dobre informacje !!! Autor: ~xyz [78.8.22.*]
    Korzystajac z przywieszenia sie Wishlisty steam badz oczekiwania na aktualizacje policzylem tempo wzrostu do grupy na steam gier z bezposrednich tytulow przed alaskanem konkretnie pozycje 80-108 na globalnej liscie zyczeń jaki jest efekt moich badań Alaskan ma wyzsze tempo przyrostu za ostatnie poltora dnia od 15 tytułów przyczym wyraznie/miazdzaco wyzsze tempo przyrostu ma obecnie od 9 tytułów. Co to oznacza ? Możliwe sa wzrosty na wishliscie w najblizszym czasie to o czym wczesniej pisalem a co peroniarze wysmiewali...Pozdrawiam i Miłego...
  • Re: Mam dobre informacje !!! Autor: ~Pytanie [37.47.147.*]
    Największe wzrosty są zawsze po ogrywaniu tytułu przez Youtuberów.
    Pytanie czy wiecie coś o demo, np. Podczas Future Games Show 10 czerwca?
  • Re: Mam dobre informacje !!! Autor: ~Pytanie [37.47.147.*]
    Dodatkowo moim zdaniem ten materiał rozczarował bo jest taki strasznie techniczny, a nie w stylu np. Trailera.
    Nie widać zmian pogody, jest w nim przyśpieszone tempo co działa jak płachta na byka dla fanów ciężarówek.
    Widocznie tak mają to zaplanowane, do tego ta muzyka itd.
    Kierujący ciężarówka używał klawiatury lub pada, a powinien kierownicy, przez to tak ona strasznie skacze na filmie zamiast płynnych ruchów.
    Oglądałem jak YouTuberzy ogrywali demo i ich reakcje plus komentarze 90% było Super.
    Niech Road Studio idzie właśnie w tym kierunku.
  • Re: Mam dobre informacje !!! Autor: ~ATS [188.33.248.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=t0d_hITrxyU
  • Re: Mam dobre informacje !!! Autor: ~xyz [78.8.22.*]
    W Niemczech ETS2 jest bardzo popularny w Polsce zreszte tez sama Polska i Niemcy moga bardzo dobra sprzedaz tej gry zrobic
  • Re: Mam dobre informacje !!! Autor: ~Pytanie [5.173.26.*]
    Ok. Pytanie, gra ma Wishliste blisko 300 tys. Demo zostało pobrane 100 tys razy blisko 90% pozytywnych ocen.
    To co pokazali teraz plus zmiana nazwy jest moim zdaniem odwróceniem od obecnej społeczności i szukaniem nowych osób lubiących gry w stylu Gas Station Simulator.
    Uważam, że to błąd.
    Przeczytałem mnóstwo komentarzy pod ostatnio ogrywanym demo ludzie chcieli poprawy fizyki jazdy i byli na tak, aby kupić grę.
    Teraz wychodzi po długim czasie materiał taki cukierkowy, ignorujący całkowicie fizykę jazdy, coś na czym zależy obecnej społeczności.
    Wiem, że w rzeczywistości fizyka jazdy w tej grze na kierownicy wygląda zdecydowanie lepiej niż to co widać na tym materiale.
    Dlatego trzymam akcje.
    Spółka jest tania, a gra ma cały czas gigantyczy potencjał skasowany czasowo ostatnim materiałem.
    Producenci, wrócicie do korzeni i pokażcie fizykę, Obroty, zachowanie ciężarówki, wszystko to co jest mokrym snem fanów ATS czy ETS a gracze będą sami walić po tytuł.
[x]
ROAD 2,15% 5,70 2026-04-02 10:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.