dzieki za pomoc widze ze nie bylem dzisiaj sam sa tu spore szanse na bardzo zdrowe odbicie przynajmniej 100% od dzisiejszego zamkn a moze i lepiej
papier bardzo niedowartosciowany do swoich aktywow a maja bardzo ambitne plany na przyszlosc jak wszystko sie uda a powinno bedzie jeszcze wyzej niz tu zakladam
do swoj:
odn domexu ja trzymam i czekam na kolejny impuls ale widac bylo niestety ze czeste ataki ze strony lockupa ostudzily nieco kupujacych z drugiej strony pow 6 stoi popyt ktory
zbiera od tych ktorzy czekac nie chca i mysle ze zbieraja nie bez przyczyny
odn DFP dalem sygnal konkretny juz wczoraj a juz w niedziele napisalem przy jednym z watkow domexu ze mam na oku 2 spolki na ktorych spodziewam sie sporych wzrostow
i jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt ale jakos nikt sie wtedy tym nie zainteresowal ale mniejsza z tym
ja poztywnie oceniam dzialania obecne dfp i sadze ze przyniesie to bardzo wymierne korzysci w przyszlosci a spolka nawet bez tych przyszlych dzialan jest bardzo niedowrtosciowana w tej chwili i sadze ze sporo urosnie w najblizszym czasie
ja chyba odpisałem z prośba o podanie tych spółek- bo jak mam inaczej sie kontaktować to nie wiem.
Co do DFP czytałem wyniki za 1 kwartał i mowę przewodnia prezesa co mnie zniechęciło plus te 25%. jak spanie jutro to spróbuje wejść
dzięki za rady
info dla swoj;
i jak atakowales dzis DFP czy to nie ty
poniewaz jako jedyny zareagowales na moj watek mam dla ciebie wskazowke 2 spolka ktora sie interesuje jest spolka ktorej nazwa sklada sie rowniez z 3 liter pisze ci teraz bo ona jeszcze wzrostow nie rozpoczela a mnie ona b . interesuje
pozdrawiam
szkoda ze to nie oni wprowadzaja tym razem grupe energetyczna na gielde. Szkoda ale gdyby chcieli ruszyc to by wprowadzili. C/Z czyli czuwanie/zasypianie u nich jak 0,0001