Dnia 2023-05-31 o godz. 13:55 technik-at napisał(a): > ;) > > pakietami po 3 akcje > > do zobaczenia znów za tydzień :)
Napisz coś o kreskach prosimy, prosimy XD. Uśredniasz w dół? :)) Myślałem że znów ze starta uciekłeś na inną pompe żeby sie złapać fartem na kilka % intraday. Nie ma lekko Techniczek
Zawsze obstawiam kilka spółek, nigdy jedną. Tutaj miałem średnią 23.7. Były 2 podbitki w te okolice na których oddałem większość akcji z 1-4% stratą. Kilkaset zostawiłem ze średnią 20.9 i czekam spokojnie pod 20 z ewentualnymi zakupami.
O czym wy bredzicie.... Rok temu byś to kupił zamknął notowania to miałabyś 700%... Co to ma być za strategia. Kupić i na drugi dzień sprzedać z kilkuprocentową stratą?... Teraz czekasz na poniżej 20 aby kupić i potem sprzedać za 18…? Ty jesteś niespełna rozumu. Jak wy inwsestiecie. Kup to i czekaj do końca roku. Podbije 100% to jest, zarobek...
rok temu to było rok temu - inne granie, pięknie mi się grało nawet spadkach na 8 zł bo bylo klka dobrych kółek po drodze. Potem płynność zdechła ja nie lubie takich sytuacji - nie ma obrotu to spadam, zostawiam co najwyżej papiera za max 20-30 tys. i tyle. Reszta musi pracować a nie czekać na cud ;) jak teraz
Dnia 2023-06-12 o godz. 13:17 technik-at napisał(a): > rok temu to było rok temu - inne granie, pięknie mi się grało nawet spadkach na 8 zł bo bylo klka dobrych kółek po drodze. Potem płynność zdechła ja nie lubie takich sytuacji - nie ma obrotu to spadam, zostawiam co najwyżej papiera za max 20-30 tys. i tyle. Reszta musi pracować a nie czekać na cud ;) jak teraz
Gdzie teraz grasz, technik? GRX i co jeszcze? Kilka miesięci siedziałem bardziej na kontraktach, i nie bardzo się orientuję. Co jest 'gorące' w 2023? Bo z tego co widzę gwiazdy poprzedniego roku (BML, MAB, SNX, ZEP, LBW, CHP, BMC, SDG) to wszystko przygasło.