• Walą jak do kaczek Autor: technik-at [77.65.22.*]
    ;)

pakietami po 3 akcje

do zobaczenia znów za tydzień :)
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: erj007 [31.61.183.*]
    W sierpniu trzy dni przed raportem się znów zacznie
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: ~watowiec [46.151.21.*]
    Dnia 2023-05-31 o godz. 13:55 technik-at napisał(a):
    > ;)
    >
    > pakietami po 3 akcje
    >
    > do zobaczenia znów za tydzień :)

Napisz coś o kreskach prosimy, prosimy XD. Uśredniasz w dół? :))
    Myślałem że znów ze starta uciekłeś na inną pompe żeby sie złapać fartem na kilka % intraday. Nie ma lekko Techniczek
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: technik-at [85.221.135.*]
    Zawsze obstawiam kilka spółek, nigdy jedną. Tutaj miałem średnią 23.7. Były 2 podbitki w te okolice na których oddałem większość akcji z 1-4% stratą. Kilkaset zostawiłem ze średnią 20.9 i czekam spokojnie pod 20 z ewentualnymi zakupami.
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: ~Zrozum [5.173.116.*]
    O czym wy bredzicie.... Rok temu byś to kupił zamknął notowania to miałabyś 700%... Co to ma być za strategia. Kupić i na drugi dzień sprzedać z kilkuprocentową stratą?... Teraz czekasz na poniżej 20 aby kupić i potem sprzedać za 18…? Ty jesteś niespełna rozumu. Jak wy inwsestiecie. Kup to i czekaj do końca roku. Podbije 100% to jest, zarobek...
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: ~Zrozum [5.173.116.*]
    Dawcy kapitału. Ja mam 5k po 17 średnio. Nie wywaliłem ani sztuki po 29. Trochę szkoda ale czekam bo wiem co tu będzie.
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: ~Boguś [93.170.73.*]
    Ja 8 koła po 10 zeta ,i czekam na 50
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: ~Takwychodzi [104.161.44.*]
    To wracamy na 8-10 zeta
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: technik-at [85.221.129.*]
    rok temu to było rok temu - inne granie, pięknie mi się grało nawet spadkach na 8 zł bo bylo klka dobrych kółek po drodze. Potem płynność zdechła ja nie lubie takich sytuacji - nie ma obrotu to spadam, zostawiam co najwyżej papiera za max 20-30 tys. i tyle. Reszta musi pracować a nie czekać na cud ;) jak teraz
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: ~Zrozum [5.173.107.*]
    A później się obudziłeś? Haha
  • Re: Walą jak do kaczek Autor: ~ktoss [188.122.1.*]
    Dnia 2023-06-12 o godz. 13:17 technik-at napisał(a):
    > rok temu to było rok temu - inne granie, pięknie mi się grało nawet spadkach na 8 zł bo bylo klka dobrych kółek po drodze. Potem płynność zdechła ja nie lubie takich sytuacji - nie ma obrotu to spadam, zostawiam co najwyżej papiera za max 20-30 tys. i tyle. Reszta musi pracować a nie czekać na cud ;) jak teraz

Gdzie teraz grasz, technik? GRX i co jeszcze? Kilka miesięci siedziałem bardziej na kontraktach, i nie bardzo się orientuję. Co jest 'gorące' w 2023? Bo z tego co widzę gwiazdy poprzedniego roku (BML, MAB, SNX, ZEP, LBW, CHP, BMC, SDG) to wszystko przygasło.
[x]
CHERRY -2,22% 7,92 2025-11-10 13:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.