Jak CLC i Jego Eksscelencja J. together zainwestowali coś koło 60 baniek , to nawet 30 K Mistrzowskiego tutaj nie zmieni specjalnie sytuacji na papierze .
Przecież nikt mądry nie będzie trzymać ma koncie w banku na 6-8% gdy inflacja 15%
Zrobiłem kilka kółek wyszedłem na czysto z wszystkimi akcjami ...mogę czekać długo że średnią zbliżoną do dzisiejszego kursu
Jak uwala kurs znów dokupie 2-4 tys akcji obniżając swoją średnią
Miałbyś rację gdyby nie fakt, że tu płynność jest bardzo mało akcji w obiegu i nie da się kupić pakietu, który mnie interesuje w 1 dzień, tydzień czy nawet miesiąc. No chyba, że właśnie jak będzie już powyżej 20 zł, ale wtedy nie zarobię, tyle ile planuję.
Nie po to January obkupił kilka osób z rodziny w akcje Saule, by to kiedyś nie miał być jednorożec.
Przecież to tylko TS. Nikt nic niczego nie wywalił. A spółka już nauczyła l7dzi że póki nie ma konkretu to wszystko co podadzą należy brać z dużym dystansem. Póki co to tylko kolejna życzeniowo wkręcająca informacja. Po twojej wypowiedzi widać. Że stary kit nadal daje rade. I dobrze. Potrzeba tu nowych, naiwnych z kasą. Może wtedy ci co wiszą i przejzeli na oczy będą mieli okazję wyskoczyc