• Saule fabryka his Autor: ~Abc [37.248.212.*]
    Ciekawe czy saule bedzie posawac info o fabryce czy trzeba szukac w info w tym his
  • Re: Saule fabryka his Autor: ~Księgowy [89.64.57.*]
    Jak CLC i Jego Eksscelencja J. together zainwestowali coś koło 60 baniek ,
    to nawet 30 K Mistrzowskiego tutaj nie zmieni specjalnie sytuacji na papierze .

• Re: Saule fabryka his Autor: ~PanAndrzej [5.184.115.*]
    Dzięki za uznanie...ja tylko trzymam i czekam na kurs powyżej 50 zł
    Taki mam target na tej spółce
    Ile czasu to będzie trwać nie wiem
  • Re: Saule fabryka his Autor: ~AMA [83.24.19.*]
    Ja mam podobny target. Czekam już 2 lata, poczekam jeśli trzeba 2 kolejne.

• Re: Saule fabryka his Autor: ~Mistrzowskie [5.184.115.*]
    Przecież nikt mądry nie będzie trzymać ma koncie w banku na 6-8% gdy inflacja 15%
    Zrobiłem kilka kółek wyszedłem na czysto z wszystkimi akcjami ...mogę czekać długo że średnią zbliżoną do dzisiejszego kursu
    Jak uwala kurs znów dokupie 2-4 tys akcji obniżając swoją średnią
  • Re: Saule fabryka his Autor: ~AMA [83.24.19.*]
    Miałbyś rację gdyby nie fakt, że tu płynność jest bardzo mało akcji w obiegu i nie da się kupić pakietu, który mnie interesuje w 1 dzień, tydzień czy nawet miesiąc. No chyba, że właśnie jak będzie już powyżej 20 zł, ale wtedy nie zarobię, tyle ile planuję.

Nie po to January obkupił kilka osób z rodziny w akcje Saule, by to kiedyś nie miał być jednorożec.

• Re: Saule fabryka his Autor: ~Zdzichu [194.28.35.*]
    Ale po co fabryka jak nie ma produktu?
  • Re: Saule fabryka his Autor: ~Fjfjfjf [90.156.116.*]
    A co będą produkować japońce knoty do świeczek, czy tak sobie wywalili miliony euro bo to taki ekstrwagancki kraj niemyślących ludzi...
  • Re: Saule fabryka his Autor: ~Dc [83.29.61.*]
    Przecież to tylko TS. Nikt nic niczego nie wywalił. A spółka już nauczyła l7dzi że póki nie ma konkretu to wszystko co podadzą należy brać z dużym dystansem. Póki co to tylko kolejna życzeniowo wkręcająca informacja. Po twojej wypowiedzi widać. Że stary kit nadal daje rade. I dobrze. Potrzeba tu nowych, naiwnych z kasą. Może wtedy ci co wiszą i przejzeli na oczy będą mieli okazję wyskoczyc
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.