• Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Nadal brak informacji o walnym zgromadzeniu a powinno się ono odbyć do 30 czerwca 2023.r niema również informacji o projekcie szybkiej ścieżki miało być do końca kwietnia czyli ścieżka ślimaka lub żółwia. Czyli prawdą jest że prezes na Hawajach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Silver to pobożny człowiek , gdzie On , to i Anioł stróż już stoi -:)
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Hehe [5.184.218.*]
    Silver znów uciekł z Choroszczy pewnie szukają go po lesie podobno przegryzł pasy cwana bestia i boso biega
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Ciągle piszesz o Choroszczy czyli ją żle wspominasz wyszedłeś niewyleczony i nawet na forum dziwnie piszesz hehe i szukasz kolegów z tego zakładu hehe.
    I znalazłem ciebie i to wystarczy<3
    Czyli przyznajesz że tam byłeś he,he i widzisz mnie wirtualnie oj niedobrze z tobą dzwonię po pojazd z kaftanem do ciebie he,he.
    No przyznaje bo byliśmy razem ale mnie wypuścili bo wyzdrowiałem a ty uciekłeś i teraz jest za toba pościg taka różnica
    Jadą już do ciebie na sygnale bo widzisz coraz więcej wirtualnie pościgi samoloty a może już smoki he,he
    A ty widzisz jakieś zmiany zarządu od roku wiec to z toba jest gorzej mitomanie
    Myślę że trochę kultury powinieneś mieć nawet w sporze jest oczywiste że bronisz Henia chociaż w twoim interesie powinno być wzrost akcji ale jesteś przeciwny akcjonariuszom i działasz z hielopodobnymi na spadki.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~wpisssdu [87.207.113.*]
    Silver i co się dziwisz ze ludzie tak cie odbierają? Piszesz o odwołaniu zarządu i mało kto ci wierzy.A wystarczy się uwiarygodnic.Nic prostszego, wystaw na pół godziny zlecenie kupna na 20 milionów sztuk np po 8 gr o godz 13.30 i zdejmij o 14 tej Proste?
    30 czerwca już niedługo wtedy pokażemy ile mamy akcji ja synowie i porozumienie na razie jest jeszcze za wcześnie tak się nie działa w biznesie że przed grą pokazuje się karty.
    Ale komediant wielce macie prawie tyle akcji żeby przejąć spółkę a mimo to kurs spadł na 2gr taki herezji to by nawet największy oszust nie powiedział bo dokonale zdawał by sobie sprawę ze to nierealne ze przy takim rzekomym skupie tak spadł kurs KROL MITOMANÓW SILVER PIERWSZY
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Elvis [188.147.0.*]
    No chyba ze Silver jest jednym z tych co kupili poza parkietem i poprztykal się z Heniem.Pozostaje i chce mu odebrać firme
    Przecież ten oszust bredzi o zmianie zarządu zanim pierwsza pakietowa sprzedaż była wystarczy forum sprawdzić po datach
    Jeszcze miesiąc i się przekonasz co do zmiany zarządu bo walne musi być nie będę się zniżał do twojego poziomu inwektyw ale odnoszę wrażenie że kilku z was jest na 100% powiązanych z układem Oziębły i za wszelką cenę chce mnie zdyskredytować he,he.
    Ale my mamy już akcje a dokupimy na giełdzie jak uznamy że jest dobra cena.
    BUAHAHHAAHHAHA „dokupimy jak uznamy ze jest dobra cena.” 3gr to zła z tego co chcesz powiedzieć i czekasz na 1gr? XD to jaka macie średnia zakupu i co sprawiło ze podczas waszych zakupow cena była odpowiednia jakakolwiek to była cena NO KROL MITOMANÓW SILVER PIERWSZY HAHAAHHAHAHABSBS
    To ci mogę powiedzieć niektórzy z porozumienia kupili nawet ponad 20.groszy a niektórzy niewiele ponad 2 grosze więc dla każdego dobra cena za akcje jest inna dla mnie dobra cena to 10 groszy lecz nie zakup kilku milionów lecz tak jak pisałem 30 milionów lub czekam walnego. A spółkę i tak przejmę to tylko kwestia ceny mam na nią plam i realne zamówienia nowych produktów.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Beheh [5.184.218.*]
    A czy ci członkowie porozumienia siedzą teraz z nami w pokoju? Hit serio jesteś krol mitan haha
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Lopes [188.147.76.*]
    Siostro pacjent znowu odleciał.
    Od grudnia wolumen prawie 300mln akcji poniżej 5gr i do teraz jak napisałeś ze kupisz jak uznasz ze jest odpowiednia cena No krol oszustów haha miałeś idealne wrecz doskonale warunki do kupna każdej ilości przez ostatnie pół roku wpadający kurs i możliwość kupa każdej dołowanie każdej ilości akcji i nie zrobiłeś kompletnie nic oprócz pisania herezji na forum
    Ten się śmieje kto się śmieje ostatni masz zagadkę jak zgadniesz to potwierdzę mam udziały kilku spółkach z głównego parkietu moje początkowe litery to K.M...
    Czy K.M… to „kolejny mitoman”?? Wiedziałem zgadłem!!! co wygrałem??
    Siedzę sobie przed komputerem od rana i patrzę na tą spółkę zgnojoną przez jej pożal się boże prezesa jak jego etatowi trolle nic nie robią tylko piszą bzdury pewno mają za to pensję od Oziembłów lecz nawet to temu prezesowi nie wyszło bo poziom intelektualny takiego he,he i innych hielopodobnych jest na poziomie mrówki.
    To kupuj pokaz jaki bogaty jesteś i zmień zarząd pokaz na co cię stać i pokaz jak należy prowadzić spółkę mitomanie haha ale tak 3gr to za drogo dla ciebie jak widzimy
    Jak widzisz ten nie rząd tak prowadzi sprawy spółki że mamy poniżej 3 groszy a z twoją pomocą pewno dalej będą spadać pomimo że wartość ich realna to 10.groszy więc spokojnie czekam he,he.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [46.204.100.*]
    Panie Adamie czas na leki.
    Tutaj leki już nie pomogą tylko lobotomia została dla tego przypadku
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [188.146.112.*]
    Co się temu Adasiowi stało w tym Nowym Sączu ze mu tak korba odbiła ?
    To kupuj skoro uważasz ze tyle są warte to dlaczego ktoś sypie i znów mamy 2gr a ty nie kupujesz? Przecież na dzień dobry masz 200% zysku jął bełkoczesz a ty dobrodusznie chcesz jeszcze kupić mitomanie na podstawie anonimowej deklaracji z bankiera po 10gr dobrze odleciales oszuście
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [46.205.140.*]
    https://db-ip.com/185.253.166. Wpiszcie sobie w google i zobaczcie kto to.
    Ojej mitoman nagle robi z siebie ofiarę zaraz jeszcze napiszesz ze to przezemnie kurs jest po 3gr hahah serio czy ty przypadkiem nie nazywasz się Cezary graf? Ten sam poziom farmazonów
  • Re: Zmiana zarządu Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Drodzy koledzy, że sobie pozwolę tak zażartować,
    chyba Wam się bardzo nudzi, skoro tak usilnie wdajecie się w dyskusję z niejakim "silverem". Czy Wy naprawdę wierzycie w to, iż gość może odwołać Zarząd spółki akcyjnej, bo......, mu się On nie podoba??? I UWAGA!!! Pisze o tym na publicznym forum, które to całkiem możliwe czytają apisowcy. To tak, jakby wysłał mail lub list do Biłgoraja o następującej treści:

Drogi Panie Henryku,
    jestem akcjonariuszem i nie podoba mi się w jaki sposób rządzi Pan swoją firmą. Nie obchodzi mnie, że to jest całe Pana życie, że budował Pan ją od podstaw, że poświęcił Pan swoje środki i wysiłek. Postanowiłem zabrać to Panu i przejąć firmę. Plan jest taki: zbieram innych akcjonariuszy, dokupuję trochę akcyjek na wolnym rynku i jedziemy na walne. Tam, mając większościowy pakiet, zmieniamy Zarząd, wstawiamy swoich ludzi i przejmujemy kierowanie tą firmą. Proszę się nie denerwować, bo to nic nie da. Proszę sobie usiąść spokojnie w fotelu i się przyglądać. Żadne ruchy wyprzedzające, żadne działania obronne nic nie dadzą. Spokojnie proszę wszystko obserwować. O postępach będę Pana informować na bieżąco na forum Bankiera.
    Z uszanowaniem Wasz akcjonariusz,
    SILVER Spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością

Osobiście nie znam, a nawet nie słyszałem o inwestorze, który chcąc naprawdę kupić większy pakiet akcji, chwali się tym na publicznym forum i pisze co, ile i za ile kupi. Daj sobie już spokój z tym Zarządem, bo słabo to rokuje na twoje zdrowie psychiczne.
    Piszesz bzdury o budowaniu firmy w mojej ocenie wygląda to tak budował, budował a obecnie sprzedał swoją budowlę wartą co najmniej 10.groszy akcja za 3 grosze przy okazji stracili na jego celowym działaniu drobni akcjonariusze którzy mają większościowy pakiet i to ich jest firma a on jest ze swojej woli mniejszościowym akcjonariuszem więc mają prawo i dbać o własne interesy i mieć swój zarząd.
[x]
APIS -2,56% 0,02 2026-04-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.