• nowe info Autor: ~Szibuja [31.135.199.*]
    info z twittera

"Mamy swój dom produkcyjny.
    W ofercie filmy promocyjne, kampanie TV, dokumenty, teledyski i kampanie na social media. A przy tym wieloletnie doświadczenie i wiedzę o profesjonalnej kreacji i produkcji materiałów oraz ponad 1 237 zrealizowanych filmów.

directfilm.pl"

do tego nowe donuty brandowane logo Genzie
  • Re: nowe infoo Autor: ~Ww [37.225.54.*]
    W Forbsie :) znów piszą o naszej spółce „Celujemy w poziomy Wiedźmina, Harry'ego Pottera bądź Gwiezdnych Wojen” - nice
  • Re: nowe infoo Autor: ~Gość [185.124.187.*]
    Szkoda że kurs nigdzie nie celuje...
  • Re: nowe infoo Autor: ~ArTi [5.173.136.*]
    Długo jeszcze będzie przewalanie tych akcji w okolicach 4-4.2 ? Zbrzydło juz na to patrzeć
  • Re: nowe infoo Autor: ~Gość [185.124.187.*]
    Żeby tu wyjść na swoje nie mówiąc o zarobku to jeszcze chyba bardzo długo...
  • Re: nowe infoo Autor: ~Expecto_Patronum [31.183.147.*]
    Jak mawiał klasyk - nie ma co porównywać szamba z perfumerią…
  • Re: nowe infoo Autor: ~helios [31.135.199.*]
    perfumerie to ty najwyżej w tv mogłeś widzieć, a o szambie nikt nie będzie z tobą dyskutować, bo pokonasz wszystkich doświadczeniem i wiedzą w temacie
  • Re: nowe infoo Autor: ~Ww [77.253.255.*]
    Ciekawostka - czy tylko ja zauważyłem dość spore zlecenia na kupnie po lewej stronie?
  • Re: nowe infoo Autor: ~sebastian [5.173.130.*]
    tutaj większość to trolle i nawet kont maklerskich nie ma, pozostali jadą na darmowym więc widzą tylko jedną ofertę, garstka nie rozróżnia prawej strony od lewej
    więc tak, prawdopodobnie tylko ty to zauważyłeś xd
  • Re: nowe infoo Autor: ~Ww [77.253.255.*]
    Hehe nie żartuj, wg. nadchodzące wyniki, które wypadają po koncertach będą dobre, pisze tak zachowawczo, jak pisze Karol na najbliższy koncert w MZK kupiono 8tys biletów, kto ma kalkulator niech liczy jakie to pieniądz, i to jeden koncert, wiadomo reszta była na czy będzie na mniejszych obiektach, ale to świadczy wg mnie dlaczego Friz idzie w muzyke, koncerty i gdzie on widzi progres. A ktoś to czuje i kupuje hehe ja mu nie sprzedam :)
[x]
EKIPA -1,60% 1,54 2025-11-13 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.