Faktycznie na plusie :) i to bardzo dobrze ale czy ja wiem czy wyniki lepsze od oczekiwań. Zależy kogo oczekiwań. Ja liczyłem na trochę większe przychody ze sprzedaży :(
Wydaje mi się, że są tacy, którzy liczyli na duuuuużo więcej już, obstawiam jutro i w kolejnych do dniach tygodniach zjazd. Mam wolną gotówke, więc nawet mi to rękę, jak będzie większy zjazd dokupuję. Telemedycyna i AI mają przyszłość, to wszyscy wiedzą..
Dnia 2023-05-30 o godz. 21:07 ~Marks napisał(a): > Wydaje mi się, że są tacy, którzy liczyli na duuuuużo więcej już, obstawiam jutro i w kolejnych do dniach tygodniach zjazd. Mam wolną gotówke, więc nawet mi to rękę, jak będzie większy zjazd dokupuję. Telemedycyna i AI mają przyszłość, to wszyscy wiedzą..
spokojny i systematyczny zjazd na 17,5 zł przewiduję niestety a co piracik33 i sandman76 przewidują.
Wyniki dobre. Niczego wiekszego sie nie spodziewalem w pierwszym kwartale. Spolka zdrowa I bedzie tylko lepiej,nowe umowy juz niedlugo...powiadasz wodospad:) Obys mial racje bo po tych wynikach na pewno dokupie jeszcze.
Dnia 2023-05-30 o godz. 22:34 ~mdg napisał(a): > Q4 2022: 9,3 mln straty netto > Q1 2023 : 1,5 mln zysku netto > > Przeanalizujcie sobie wykres i ESPI i przemyślcie zanim napiszecie jakąś bzdurę na forum
Do tego 39 mil Środków pieniężnych , ( Oj chyba będzie dywidenda )
Oni bardzo dobrze wiedza ze spolka super wychodzi z problemow. Specjalnie podburzaja na forum mize jakis czubek jutro odda ale wątpię. Bardziej licze ze Niki I jego fund zagracja jutro I bedzie mozna dokupic troszke taniej......I submachine fund. Bo wątpię ze ktos o zdrowych zmyslach odda jutro akcje po takich wynikach.
Te różnice 85 mln na koniec marca względem 80 mln na koniec 22 roku, do tego na koniec marca 2023 39 mln zł gotówki względem 6/7 mln na koniec marca 2022 to sobie policzcie gdzie i w jakiej sytuacji byka spółka rok temu, a w jakiej jest obecnie.
Dnia 2023-05-30 o godz. 23:07 ~Fakty napisał(a): > Kapitały własne czyli wartość księgowa spółki wzrosła z 80 na 85 mln
kapitały własne 85 mln zł widać że spółka utraciła cały majątek a żydo-amerykanie przejmując spółkę wnieśli nie wiele. Obciach totalny ta wniesiona przez Biofund spółka praktycznie nic nie zarabia.