Obecna realna wartość akcji sfinks na pewno przekracza 1 pln … jeśli ktoś sugeruje , że kurs powinien wynosić mniej - spaść poniżej tej kwoty to ma po prostu pobożne życzenie , żeby kupić w tak okazyjnej cenie i w niedługim czasie zarobić. Drobni inwestorzy
Ucięło mi polowe wiadomości… ehh
Napisałem jeszcze, że drobni inwestorzy straszą i liczą na okazyjne zakupy bo w głębi serca wiedza , ze za tydzień wyniki za maj i kurs pójdzie w górę
Znowu ucięło.. ja zaś na pewno nie sprzedaje dopóki nie przebijemy 2 zł. Nie dajcie się wyprowadzić z równowagi, zachowajcie zimna krew, bez paniki i trzymajcie się swoich założeń. Jest dobrze. Pozdrawiam
no dokładnie... wyniki za maj też pewnie będą w okolicy +15-25% więc nie ma co się sugerować wpisami maruderów co zostali na peronach (niech sobie kopią np. akcje Dino, jak im złotówkowe są za drogie)
ja w zasadzie czekam na czerwcowe i lipcowe, bo to one pokażą czy ogródki robią robotę (maj był dość zimny i szału chyba przez to nie było jakiegoś w obrotach)
Podstawy dawno zbadane, mamy zdecydowanie trend wzrostowy i kierunek jest utrzymywany ja inwestuję na dłuższy termin, więc teraz spokojnie sobie obserwuję jak ta gra psychologiczna się rozgrywa i przyznaję, że dużo się dzięki temu uczę :)