• Pozyczka dla Ackermana Autor: ~blinek [31.0.122.*]
    3 mln na poprawę sytuacji finansowej , z jednej strony dobrze a z drugiej dywidendy raczej nie bedzie.
  • Re: Pozyczka dla Ackermana Autor: ~Max [46.205.132.*]
    Drenują spółkę z kasy , pożyczka na wieczne oddanie
  • Re: Pozyczka dla Ackermana Autor: ~Aqq [188.47.120.*]
    To że nie będzie dywidendy było jasne na początku roku jak pojawiło się hurtowe wywalanie akcji i tylko zaślepieni miłością do WAT mogli tego nie widzieć. A sytuacja była dość klarowna i pisaliśmy o tym.
    BTW to wygląda na kolejny prztyczek od prezesa dla byłego prezesa.

• Re: Pozyczka dla Ackermana Autor: sympatyk [188.146.115.*]
    Przepraszam za swoje trzy grosze, ale nadal obserwuje z ciekawości WAT i coś mi tutaj znowu nie pasuje.
    WAT.SA to obecnie Ackerman i LuOn.
    Najwięcej pieniędzy dla spółki zarabiał zawsze Ackerman.
    O ile pamiętam to z jego dochodów miało być przekazane ponad 1000000 zł na dywidende.
    LuOn jak rozumię na razie nie ma większych zysków i trudno powiedzieć jaka będzie jego przyszłość.
    Teraz jak minęło 5 minut Ackermana z kasy WAT-u udziela się pożyczki Ackermanowi który chociaż spowolnił i tak na chwilę obecną jest dominujący w tej układance.
    To jakaś paranoja, albo ja już nie nadążam w rozumieniu tego wszystkiego.
    A jak hipotetycznie LuOn będzie powtórką OMEGA-WAT?

Pozdrawiam.
  • Re: Pozyczka dla Ackermana Autor: ~Aqq [5.173.224.*]
    A dlaczego skupowali akcje gdy cena była ponad 2x wyższa, a teraz nie wrócą do skupu mimo uchwały, którą podjęli i dużej przeceny? Czyżby przecena zapowiadała się jeszcze wieksza,?
  • Re: Pozyczka dla Ackermana Autor: ~Adam [31.0.67.*]
    Według mnie jesteśmy już na dnie, kolejne negatywne infa nie powodują już spadku kursu
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.