Top 3000 Autor: ~Rozczarowany_juz_za_ [188.122.20.*]
Dzisiejszy kurs pięknie pokazuje jakim zainteresowaniem cieszy sie ta spółka. Przerabialiśmy to samo przy premierze Bee Symulatora czy Gigantach. Zerowe zainteresowanie, mimo dobrych ocen kilka recek na steamie. Nikt w te gry nie grał bo Varsav games może robi gry względnie ładne, ale niebywale nudne.
Dla ziomeczków robiących cogodzinne updaty „top 220”, „top180 seller steam”, „topojezualetoidzie” - tak jak mowilem, giganty tez byly w topkach wishlist, a skończyło sie tak, że mamy obecnie groszową spółke.
Jeśli ktoś jeszcze siedzi na tym papierze to polecam to sprzedać przed dzisiejszym zamknięciem - jutro wpadne tylko na chwile rano napisać „a nie mówiłem?”
Czekaj, juz ci sprzedaje, ustawiles sie? A tak na powaznie, wystarczy zajrzec na ilosc watkow w centrum spolecznosci na steam, poczytac komentarze i widac, ze popularnosc i odbior EV jest bardzo dobry
Jak chcesz to sprzedawaj, droga wolna. Nie ma przymusu posiadania akcji. Giants Uprising było niewypałem, to prawda, spółka powinna uciąć łeb projektowi po pierwszych pokazach na gameplayu. Ale to nie oznacza że każda kolejna gra spółki będzie niewypałem. Zobacz na komentarze na Steam oraz twitterze, większość piszących wypowiada się bardzo pozytywnie o Everdream Valley. Nie oznacza to oczywiście że będzie jakiś kosmiczny peak. I nie musi, spółce potrzebne jest aktualnie stałe i stabilne źródło przychodu, a ta gra ma potencjał żeby to zapewnić.