Nawet najstarsi wisielcy tego nie wiedzą. Kampania idzie dobrze, gry są w bestsellers switcha i o dziwo w porównaniu do zeszłego roku trzymają się dłużej i jeszcze niektóre pną się nawet w górę, ich własne gry też idą, może to otoczenie rynku ? Na twiterze też o kilkaset fallowersów więcej z tego co dziś zauważyłem. Nie mam czasu na zbytnie śledzenie więc fajnie, że tu @creepy wrzuca aktualizacje - dzięki :)
Najdziwniejsze jest to, że tu była masa troli zawsze a teraz cisza i spokój.
Chciałoby się powiedzieć cisza przed odpałem ale kiedy tu zacznie rosnąć i wracać w okolice 20-30 gr? Chyba wszyscy na to czekają.
Większość się już tego pozbyli nikt normalny w to kasy nie zainwestuje i lata na grosikach nic nie zyska. Lepiej się tego ze stratą pozbyć niż lata w tym siedzieć. To już takie powolne upadanie na samo dno.
Właśnie teraz jest czas na zakupy z q na q coraz większe przychody. Jest ładny dołeczek, a jak się wstrzelą z jakąś gierką to będzie kosmos. Może nie jestem normalny jak piszesz ale kto jest i czasami coś skubnę tutaj.
Dokładnie… ja tez podpieram i
Podbieram i podbieram i podbieram…
Ale
Kasa się kończy powoli. a 700k już mi starczy… jak tak dalej pójdzie to będę musieli o mnie zawiadomić w ESPI heheh. A tak na poważnie to tez usredniam sobie z 11 groszy, ale jak walnie up to z tym pakietem będę jeździł Porsche.