• Co tu się Autor: ~Ehu [31.61.241.*]
    Co tu się wyprawia? Jakieś źle info? Ktoś coś?
  • Re: Co tu się Autor: pawelpablo [213.78.108.*]
    Nawet najstarsi wisielcy tego nie wiedzą.
    Kampania idzie dobrze, gry są w bestsellers switcha i o dziwo w porównaniu do zeszłego roku trzymają się dłużej i jeszcze niektóre pną się nawet w górę, ich własne gry też idą, może to otoczenie rynku ?
    Na twiterze też o kilkaset fallowersów więcej z tego co dziś zauważyłem.
    Nie mam czasu na zbytnie śledzenie więc fajnie, że tu @creepy wrzuca aktualizacje - dzięki :)
  • Re: Co tu się Autor: ~Plecak [5.173.195.*]
    Najdziwniejsze jest to, że tu była masa troli zawsze a teraz cisza i spokój.
    Chciałoby się powiedzieć cisza przed odpałem ale kiedy tu zacznie rosnąć i wracać w okolice 20-30 gr? Chyba wszyscy na to czekają.
  • Re: Co tu się Autor: ~Xd [89.76.147.*]
    Kolkowicze pajace
  • Re: Co tu się Autor: ~Gaming [5.173.72.*]
    To chyba wiadomo kto Ci co narzekają ,że akcje powinny być 3 razy droższe
  • Re: Co tu się Autor: ~Sid [5.173.224.*]
    I na koniec uwalenie kursu jedną akcją. Jakaś gimbaza tu siedzi chyba.
  • Re: Co tu się Autor: ~h-m [31.60.37.*]
    Większość się już tego pozbyli nikt normalny w to kasy nie zainwestuje i lata na grosikach nic nie zyska. Lepiej się tego ze stratą pozbyć niż lata w tym siedzieć. To już takie powolne upadanie na samo dno.
  • Re: Co tu się Autor: ~Sid [5.173.224.*]
    Właśnie teraz jest czas na zakupy z q na q coraz większe przychody. Jest ładny dołeczek, a jak się wstrzelą z jakąś gierką to będzie kosmos. Może nie jestem normalny jak piszesz ale kto jest i czasami coś skubnę tutaj.
  • Re: Co tu się Autor: ~Ehu [31.61.241.*]
    Ja podbieram na takich zwałkach, pytanie tylko ile jeszcze
  • Re: Co tu się Autor: ~BANG [31.0.84.*]
    Dokładnie… ja tez podpieram i
    Podbieram i podbieram i podbieram…
    Ale
    Kasa się kończy powoli. a 700k już mi starczy… jak tak dalej pójdzie to będę musieli o mnie zawiadomić w ESPI heheh. A tak na poważnie to tez usredniam sobie z 11 groszy, ale jak walnie up to z tym pakietem będę jeździł Porsche.
[x]
MUNAR -6,63% 0,35 2026-05-14 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.